Site Overlay

Rockanje

Zondag avond 22 april ben ik bij Rokanje / Hellevoetsluis om foto’s te maken. We shooten altijd op het strand direct tegen de Haringvlietdam aan. Het is (met rolstoel/kinderwagen) te bereiken via een kleine wandeling van 10 minuten door de duinen. Het is een honden en paarden strand met een langzaam aflopende branding (zee).

Let op: Tijdens deze dag zal mijn hondje Gizmo erbij zijn. Kan jouw hond moeilijk met andere honden, geef dit dan even aan, dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Gizmo zal sowieso voorlopig aangelijnd blijven.

De volgende onderwerpen kunnen hier gefotografeerd worden:

Natuurlijk is er ook een combinatie van deze onderwerpen mogelijk.

Pakket opties

Pakket Zilver €35
Inclusief: 
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– 5 hoge resolutie digitale foto’s die ik kies voor jou
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)
– 1 Sneak peak binnen 48 uur na de sessie 
– Levertijd foto’s 3-6 weken

Pakket Goud €50
Inclusief:
– 45 minuten houd ik vrij voor je
– 10 hoge resolutie digitale foto’s die ik kies voor jou
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)
– 3 sneak peaks binnen 48 uur na de sessie
– Levertijd foto’s 3-6 weken

Pakket De Luxe €75
Inclusief:
– 60 minuten houd ik vrij voor je
– alle 30 hoge resolutie digitale foto’s die ik kies voor jou
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)
– 5 sneak peaks binnen 48 uur na de sessie
– Levertijd foto’s 3-6 weken

Let op: Indien je niet wil dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn portfolio komt er een extra toelage van €25 bovenop de pakketprijs. Dit geld niet als je bijvoorbeeld honden en kinderen op de foto wil, maar alleen de kinderen niet op mijn portfolio mogen. Zolang wij minstens 1 foto mogen gebruiken voor ons portfolio geld dit niet. Vraag eventueel even of het voor jou van toepassing is of niet.

Waarom kies ik jouw foto’s?

Dit klinkt misschien niet zo fijn, maar ik weet welke foto’s het beste zijn. Je ben verliefd geworden op mijn werk en style voor een reden. Na jaren ervaring weet ik inmiddels ook wat klanten zelf fijn vinden. Ik heb kijk op hoe personen en honden het beste op de foto staan. Welke foto’s de beste versie van henzelf zijn. Omdat ik zelf kies kan de levertijd verkort worden en kost het dus ook minder om jouw foto’s te bewerken en leveren.

Levertijd

Omdat ik een hobby fotograaf ben en geen beroepsfotograaf, kan de levertijd soms wat langer zijn i.v.m. mijn chronische ziekte of vanwege mijn zoontje Aryen. Heb je de foto’s voor een bepaalde tijd nodig, kan je vragen om spoedbewerking tegen betaling van €25. Dan ontvang je alle foto’s van jouw pakket binnen 48 uur. Let op: dit dient vooraf extra voor gekozen te worden. Loopt de levertijd eenmaal uit is het helaas niet meer bij te bestellen, omdat ik dan al midden in de crisis op dat moment zit.

Om jouw plekje te boeken voor Rockanje vul dan onderstaand formulier in. Indien je niet binnen 24 uur bericht van mij krijg, stuur mij dan even via de Sociale media een berichtje. Mijn boekingsformulieren doen af en toe een beetje raar…

Liefs Gertrude

Deze opties zijn actueel. Is dit toch net even niet meer actueel, ontvang je optie voor tijd dat dichts bij deze tijd ligt.
indien van toepassing
Geef bij kinderen even naam, geslacht en leeftijd aan. Geef bij honden even naam, ras en leeftijd aan en geef bij paarden even aan naam, ras (indien van toepassing) en schofthoogte.
Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes