Site Overlay

Fine Art Pawtraits Kerst

Op zondag 13 November heb ik plek gemaakt voor een aantal Fine Art Pawtrait Kerst shoots in PAPENDRECHT.

Ik heb verschillende bandana’s, strikjes ed voor deze shoot. Tevens zal er een kleine kerstboom zijn waar de hond zelfs mee mag spelen (heb een aantal reserve voor wie hem echt kapot maakt). Uiteraard bij de kerstboom spelen heb ik een leuke passende bandana. Het kleur thema voor dit jaar is donker (fine art), groen met rode items.

Uiteraard is het weer in mijn omgebouwde knusse kleine woonkamer en niet geschikt voor mensen met allergie voor huis/stofmijt of Katten (of zorg dat je voldoende medicatie heb genomen).

Fine art Pawtraits Kerst Pakket €75
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je, maar we shooten meestal effectief maar 15 minuten. De hond mag even op z’n gemak worden en alles snuffelen voordat we beginnen.
– We kunnen ongeveer 2 tot 3 verschillende dingen doen.
– je ontvang binnen 1 week een galerie met 1 voorbeeld bewerkte foto’s en onbewerkte foto’s waar je uit kan kiezen. Hier kan je ook gelijk bijbestellen.
– De tijd is voor 1 hond. Wil je meerdere honden is het 10 minuten extra per hond en dit kost €15,- extra. Er zitten dan nog geen extra digitale foto’s bij. Deze kan je bij het kiezen altijd bijbestellen.
– Levertijd na ontvangt keuze is 1 week.

Ik heb maar beperkt plek voor deze shoots, omdat ik geen extreem hoge aanvraag verwacht, maar dat is soms echt gokken, dus wees wel tijdig met boeken.

Let op: er is een aanbetaling van 10% (€7,50) van toepassing, i.v.m. de beperkte plek.

Hieronder vind je de actuele beschikbaarheid en kan je direct boeken! Ik probeer de beschikbaarheid per 24 uur up to date te houden.

Liefs Gertrude

indien je die heb (van jezelf of je hond/ paard/ stalling) Zodat ik je kan tangen
Let op: elke extra hond houd ik 10 minuten extra vrij, en kost €15 per hond.
indien van toepassing
naam, ras en leeftijd aan
Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes