Site Overlay

Fine Art pawtraits

Wat leuk dat je interesse heb in een fine Art Pawtraits fotoshoot. Lees HIER de blogs van voorgaande edities, om een idee te krijgen wat je kan verwachten.

De eerst volgende Editie is:

2e Editie Fine Art Pawtraits
Zaterdag 8 en zondag 9 Oktober 2022

Planning 2023:
1e Editie 28 Januari Jistrum/Drachten, Friesland
2e Editie 25 Februari Essen, België

Helemaal onderaan kan je jouw plekje boeken voor deze editie.

Waar komt mijn idee van deze style vandaan?

Vanwege mijn opleiding Media Vormgeven Art & Design heb ik een liefde voor kunst. Ik maak al een aantal jaar inmiddels Fine Art kinder portretten. Omdat ik nu voornamelijk nog Honden fotografie doe, en nu ik mijn eigen hond Gizmo heb, wilde ik eigenlijk van hem ook zo’n portret. Vandaar dat het idee tot stand kwam hiervoor. Met de oude meesters in mijn hoofd, maar ook mijn eigen liefde voor de victoriaanse tijd en voor steampunk in mijn achterhoofd, ben ik nu langzaam een mooie collectie aan Fine Art Pawtraits aan het opbouwen. Langzaam ben ik ook unieke items voor gebruik tijdens deze shoots aan het verzamelen en zelfs aan het leren maken! Hoe leuk is dat!

Zo goed als alles wat je op de onderstaande foto’s ziet kan je ook voor jouw shoot gebruiken. Maar wees vrij om er nog even speciaal naar te vragen indien je iets zeer leuks ziet. Ook mag je in overleg iets bijzonders wat hier zeker bij past meenemen voor jouw foto. Uiteraard zal niet elke hond speciale poses doen. Dat is geen probleem. Ik ben momenteel bezig een mooie gids te maken, waar jij tips en tricks vind om te oefenen met jouw huisdier voor deze speciale poses.

Pawtraits Portfolio

Wil jij als fotograaf leren om deze style te bewerken? Check dan mijn Youtube kanaal!

Zoals je kan zien, kan je ook zelf met jouw hond poseren. maximaal 2 personen of kinderen en 1 hond kan tegelijk op de foto.

Fine Art Pawtraits zijn voor zowel kleine als grote honden mogelijk!

Lokatie

Waar worden deze mooie portretten gemaakt? Dat is natuurlijk een zeer belangrijke vraag. Deze worden in mijn woonkamer (welke speciaal omgebouwd word voor deze dagen) in Papendrecht gehouden. Ik ben nog druk bezig om te gaan kijken of ik ook op locaties dit kan gaan doen, maar dat is nog niet allemaal geregeld. Dus voor nu is het wellicht een flink stuk rijden voor jullie. Maar mijn tip is: maak er gelijk een leuk dagje weg van. Dordrecht en Rotterdam zijn vlak bij, hele mooie steden. Maar ook de Biesbosch is vlak bij (vanaf dordrecht pontje nemen naar Werkendam). Daar kan je heerlijk met je hond wandelen in de natuur.

Prijslijst

Fine Art Pawtraits Pakket €50
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je (we shooten meestal 10/15 minuten)
– Online galerie met onbewerkte foto’s en 1 bewerkte sneak preview binnen 1 week na jouw sessie
– 5 digitale foto’s die je mag uitzoeken uit jouw online galerie.
– na ontvangst van jouw keuze van jouw foto’s duurt het ongeveer 1 maand voordat ik jouw foto’s tot de kunstwerkjes heb omgetoverd die je mag verwachten van mij
– Extra digitale foto’s (bewerkt, want onbewerkt doe ik niet!) zijn €15 per digitale foto.

Beschikbaarheid

Bij het formulier voor jouw boeking vind je een degelijk geüpdate lijst met beschikbaarheid!

Let op: met het vastleggen van jouw Pawtraits fotoshoot, ga je akkoord met het feit dat je na de shoot en betaling geen restitutie meer kan krijgen van jouw shoot. De betaling is altijd aan het einde van jouw shoot.

Boeken

indien je die heb (van jezelf of je hond/ paard/ stalling) Zodat ik je kan tangen
indien van toepassing
naam, ras en leeftijd aan
Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes