Site Overlay

Papendrecht

Mijn thuishaven. Ik woon in Papendrecht en heb bijna praktisch in mijn achtertuin de Noordhoekse wiel, welke echt fantastisch is om te shotten. vele verschillende soorten natuur in 1 klein stukje. Hier shoot ik dan vaak ook het liefst. Hier kan ik bijna elke dag wel, mits mijn zoontje op school is, of mijn man thuis is. Ow en mijn agenda natuurlijk niet al overvol is.

Omdat het voor mij zo dichtbij is, er geen auto en benzine bij komt kijken voor mij, zijn de prijzen lekker laag om hier te shooten. Ik kan letterlijk tussen andere activiteit door even een shoot doen hier.

Omdat het voor mij een zeer lage stress niveau geeft, is het vaak ook mijn favoriete plek om te shooten. Waarom precies kan je lezen in mijn BIO.

Pakket opties

Basis pakketten bestaan uit een hoeveelheid digitale foto’s er bij jouw pakket zitten. Alle pakketten zijn inclusief onbeperkte tijd van jouw sessie, maar meestal zijn we rond 1 a 1,5 uur klaar, maar soms wat langer en soms korter, maar vaak word er dan nog even gekletst (ik kan een kletskous zijn). 

Pakket Zilver €50 – 5 digitale foto’s 
Pakket Goud €75 – 10 digitale foto’s
Pakket De Luxe €150 – alle (30) digitale foto’s

Wil jij een sessie bij mij boeken in Papendrecht? Kijk of er nog plek is voor jou op jouw datum naar keuze en boek direct jouw sessie!

Portfolio Papendrecht

Deze opties zijn actueel. Is dit toch net even niet meer actueel, ontvang je optie voor tijd dat dichts bij deze tijd ligt. Gouden uurtje is 1 tot 2 uur voor de zonsondergang.
indien van toepassing
Hier kan je aangeven welke lokatie jouw interesse heeft. Ook als je geen idee heb precies waar, kan je hier ongeveer de lokatie aangeven.
Geef bij kinderen even naam, geslacht en leeftijd aan. Geef bij honden even naam, ras en leeftijd aan en geef bij paarden even aan naam, ras (indien van toepassing) en schofthoogte.
Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes