Site Overlay

Papendrecht

Mijn thuishaven. Ik woon in Papendrecht en heb bijna praktisch in mijn achtertuin de Noordhoekse wiel, welke echt fantastisch is om te shotten. vele verschillende soorten natuur in 1 klein stukje. Hier shoot ik dan vaak ook het liefst. Hier kan ik bijna elke dag wel, mits mijn zoontje op school is, of mijn man thuis is. Ow en mijn agenda natuurlijk niet al overvol is.

Omdat het voor mij zo dichtbij is, er geen auto en benzine bij komt kijken voor mij, zijn de prijzen lekker laag om hier te shooten. Ik kan letterlijk tussen andere activiteit door even een shoot doen hier.

Omdat het voor mij een zeer lage stress niveau geeft, is het vaak ook mijn favoriete plek om te shooten. Waarom precies kan je lezen in mijn BIO.

Gizmo

Ik heb sinds kort zelf een hondje(nu 5 maandjes). een franse bulldog genaamd Gizmo. Hij is super lief en sociaal, naar zowel honden als kinderen en personen. Ik heb opties met Gizmo erbij of zonder Gizmo. Met Gizmo erbij geeft weer wat extra korting voor je. Voor de hond fijner dan alleen thuis in de bench zitten en mooi moment van socialisatie. Maar ik begrijp dat niet alle honden sociaal zijn naar andere honden, dus je heb altijd een keuze dat Gizmo er wel of niet bij is. Sommige data kan Gizmo er alleen maar wel bij zijn, dus let hierop.

Pakket opties

Pakket Papendrecht mini €40 
– 30 minuten shoot (ongeveer, het is dan een klein rondje wat we maken)
– 5 digitale foto’s welke je kies uit online galerie. 
Extra digitale foto’s zijn te bestellen voor €7,50 per extra digitale foto. Er zal een leuk prijsje geboden worden voor alle foto’s evt. (Prijs is afhankelijk van de aantal goede foto’s die dus in je galerie zitten).
– we shooten op 3 plekjes ongeveer, waarvan 1 lekker rustig is voor wat actie foto’s indien gewenst. 
– dit pakket is standaard zonder Gizmo erbij i.v.m. de korte tijd! 

Pakket Papendrecht De Luxe €70
– 1 tot 2 uur shoot (1 uur als Gizmo niet mee is, tot 2 uur als Gizmo erbij is ivm spelen tussendoor) 
– indien Gizmo mee mag, krijg je €10 korting (er word mogelijk ook gevraagd even Gizmo te poseren af en toe, mits jouw hond het goed doet, en we tijd over hebben) 
– alle (25+) digitale foto’s van jouw shoot. Soms zijn dit er meer, soms zijn het er 25 met aantal bijna identieke foto’s. 
– We wandelen een aardig rondje om de Noordhoekse Wiel heen. Hierdoor shooten we gemiddeld op 5 verschillende plekken. Er is mogelijkheid aan het eind om water/zwem foto’s te maken indien gewenst. 

Deze pakketten zijn vooraf te boeken, maar vaak ook last minute beschikbaar. 

Deze pakketten kunnen alleen door de weeks in de ochtend geboekt worden. In de zomer is dat om 09:00 uur. In de winter om 10:00 of 11:00 uur.

Wil jij een sessie bij mij boeken in Papendrecht? Kijk of er nog plek is voor jou op jouw datum naar keuze en boek direct jouw sessie!

Portfolio Papendrecht

Alleen met Gizmo is alleen van toepassing op de De Luxe pakket. Op mini pakket kan hij lekker thuis in de Bench blijven hoor) Daarnaast kan het gebeuren dat mijn man andere dienst heeft (dit is minstens een week van te voren bekend) dan kan het veranderen of Gizmo erbij kan zijn of niet. Ik neem dan gelijk contact met je op hierover. En kunnen we evt gewoon verplaatsen. Let op: geheel Juli is ook mijn zoontje Aryen van 6 jaar erbij. Maar daarmee kan Gizmo makkelijker op afstand blijven. overigens gaat gizmo dan natuurlijk niet op de foto met jouw hond. tenzij je dat juist graag wil, maar is niet de intentie. Hij kan goed helpen jouw hond de aandacht te trekken naar de lens en mijn kant op 😉 dus zolang jouw hond vriendelijk is naar andere honden, is het geen enkel probleem dat hij erbij is.
indien van toepassing
Geef bij kinderen even naam, geslacht en leeftijd aan. Geef bij honden even naam, ras en leeftijd aan en geef bij paarden even aan naam, ras (indien van toepassing) en schofthoogte.
Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes