Site Overlay

Iséa en Aryen

Op 13 Februari 2022 mocht ik Iséa en Aryen fotograferen in Papendrecht. We hadden kleding van Little Indians geregeld. Ik had een heel concept in mijn hoofd. Alleen officieel zouden we naar de Loonse en Drunense duinen gaan, maar dat ging niet ivm privé omstandigheden. Dus ik moest zoeken naar waar ik dan in de buurt wilde shooten. Dat bleek uit eindelijk toch in Papendrecht. Daar hebben we mooie hoge gras omgeving. Wel lag deze in een drassig gebied. Dus het was wel even afzien haha. Maar gelukkig viel het mee, op wat blubber na.

Aryen is mijn eigen zoontje en Iséa is al tijdje vast model van mij. En in de laatste twee coronajarfn had ik een hoop ideeën verzameld om met haar te doen. Deze stiekem mee genomen ook, maar niet perse verwacht dat ze dat zou doen. Iséa is 3,5 jaar oud en valt nog onder de leeftijd die soms toch wel een beetje lastig fotograferen is.

Maar ze deed het echt super! Ik heb voor de verandering eens alles kunnen doen wat ik mee had genomen. En geloof me, dat is een hoop. Ik prop mijn bolderkar of auto altijd compleet overvol.

Aryen had niet geheel zijn dag voor de foto’s. Maar daar heb ik gelukkig wel nog een paar foto’s van, meer niet nodig vaak.

Van Iséa hebben we echt een heleboel prachtige foto’s gemaakt.

Ik poseer kinderen bijna altijd. Maar ik zorg altijd dat het interactief is. Dat ze iets hebben om mee te spelen. Of dat we de aandacht kunnen trekken. Bij Iséa is dat gewoon nog steeds totaal niet nodig. Ze was de rust zelve haha, en af en toe even aan het lachen maken, want dromerige foto’s is leuk, maar soms wat lachende is ook wel leuk.

Alle outfits die op de foto’s te zien zijn (m.u.v. de roze kledingset) zijn in de Kids Client Closet te vinden.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s en wil jij zelf ook zulke prachtige foto’s van jouw kindje(s)? Kijk dan snel bij Fotoshoots!

Liefs Gertrude

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes