Site Overlay

Dogs Outdoor Kerst Mini’s

Wat leuk dat je interesse heb in 1 van mijn kerst mini’s. Dit Jaar doe Ik deze lekker buiten in De Soesterduinen en De Loonse en Drunense duinen. 

Zaterdag 19 November in De Soesterduinen
Zondag 20 November in De Loonse en Drunense duinen 

De reserve datum indien slecht weer is Zaterdag 26 en zondag 27 November. Uiteraard zal er in de levertijd wat versnelling zitten dan.

Ik heb inmiddels een hele mooie plek op beide lokaties gevonden waar Ik ga shooten met naaldbomen. Ik heb leuke (plastic) ballen, leuke bandana’s, een mooie kleedje, strikjes, sjaaltjes, een muts. Voor ieder wat. Kleur thema is groen (van De naaldbomen) en rood. 

Het boeken is eerder Dan De nieuwe foto’s van De ‘setting’, maar het staat zo goed Als gelijk aan onderstaande foto. Maar Dan met bAllen en evt IPv een muts, dus andere items. 

Let op: honden blijven aan de lijn. Heb je zelf geen neutrale kleur sliplijn of jachtlijn, Dan heb Ik nog een sliplijn die bij Alle maten honden passen. 

Boek jij jouw sessie voor 1 oktober, Dan ontvang je 8 digitale foto’s i.p.v. 5. Daarna zullen ook De voorbeeldfoto’s met Alle spulletjes bekend Worden en Dan word het dus 5 digitale foto’s I p.v. 8. 

Pakket Mini €50
Inclusief: 
– 15 minuten shoot Ik jouw hond(en) 
– 5 digitale foto’s (8 Als je boekt voor 1 oktober!) Deze kies je uit een galerie met 1 voorbeeld bewerkte foto en onbewerkte foto’s waar je uit kies. Hier kan je ook evt gelijk extra digitale foto’s bestellen Als je wil. 
– levertijd 1 week na De sessie De galerie en binnen 1 week na doorgeven van jouw keuze De bewerkte digitale foto’s. 

Ik werk met een strak schema op deze dag. En Ik sta wel een stukje bij De auto vandaan. Zorg dus echt dat je ruim op tijd aanwezig Ben voor De beste doorstroming van De dag. Al deze informatie krijg je nog 2 weken voor De shoot. Ik heb mijn best gedaan een lokatie te pakken wat niet op een direct doorgaande wandelroute is. Waardoor we wat rust hebben, maar het wellicht ook even wat lastiger vinden is.

Hieronder Kan je jouw plekje boeken voor De dag naar jouw keuze.

indien je die heb (van jezelf of je hond/ paard/ stalling) Zodat ik je kan tangen
indien van toepassing
naam, ras en leeftijd aan
Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes