Site Overlay

Sunset Shoot Spark en Storm

Een tijdje terug mocht ik voor Spark en Storm fotograferen tijdens de zonsondergang in de Loonse en Drunsense duinen. Dit was echt prachtig kan ik je vertellen!

Storm was al eens eerder in de Loonse en Drunense duinen gefotografeerd door mij en ik wist dat storm niet te poseren is. Daarom wilde ik vooral actie foto’s. Het ging deze keer dan ook voornamelijk om Spark omdat Spark nog niet zo lang bij hun was. Storm was sowieso lekker dwars deze avond, maar dat is niet altijd echt een probleem. Maar Spark besloot de show te stelen, waardoor we ook niet echt veel met Storm bezig zijn geweest.

Eerst mochten ze lekker rennen door het zand voor mooie actie foto’s. En met het dalen van de zon achter de bomen, verplaatste we ons steeds verder richting de heide. Hierdoor maakte we optimaal gebruik van het gouden uurtje en de ondergang.

We hebben prachtige foto’s kunnen maken van deze twee donderstenen. Maar we hebben er alle 3 hard voor moeten werken. Of eigenlijk, alle 5, want de honden hebben ook hard (tegen) gewerkt. Maar het resultaat mag er zijn!

Wil jij ook een fotoshoot bij mij boeken? check dan snel Dogs Outdoor. voor meer informatie.

Vergeet niet je aan te melden voor updates voor mijn blogs, om geen blog te missen! Let op: nog wel even via de email je aanmelding bevestigen!

Liefs Gertrude

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes