Site Overlay

Dog Shoot Outdoors Nova

Pas geleden mocht ik Nova fotograferen op het zeestrand bij Hellevoetsluis. Ook Gizmo mocht erbij zijn. Wat natuurlijk prachtig is voor Gizmo, lekker spelen. Maar er moest ook gefotografeerd worden. We lieten Nova en Gizmo eerst even lekker wennen aan elkaar en even lekker rennen. Nova dook gelijk de zee in.. oepsie.. Nu was het wel de bedoeling dat we haar in actie zouden fotograferen in de zee. Maar we wilde ook wat foto’s maken in de duinen. Nu heb ik al geleerd dat het niet zo erg is, want als je de hond laat liggen, dan zie je vaak het ‘natte’ er ook niet zo meer aan. En hey, het is nog steeds een strand shoot, dus beetje nat en zand is niet erg hoor!

We zijn toen ze wat gewend waren lekker even de duinen in gedoken om wat actie foto’s en portret foto’s te maken. Daarna lekker terug naar de zee, want het was zeker wel warm. bewolkt, maar warm. Bewolking is iets waar ik als fotograaf heel blij van word, wanneer het niet rond het gouden uurtje is. Want daardoor krijg je veel mooier en zachter licht dan met een felle zon in hoog zomer.

Nova vond het heerlijk om lekker door het water te rennen en ik stond zelf lekker tot mn knieën in het water te genieten. We hebben hele mooie foto’s kunnen maken van Nova deze dag.

Wil jij ook een fotoshoot van jouw knapperd? Check dan snel mijn Outdoor pakketten HIER.

Vergeet niet om op de hoogte te blijven van mijn fotoshoots enzo door je aan te melden voor mijn blogs. Even hieronder je email adres invullen dan. Let op: je moet nog even via email bevestigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes