Site Overlay

Bella

Op 11 Februari 2022 mocht ik de knappe Bella op de foto zetten. We hadden hem moeten verplaatsen ivm ziekte, en maar goed dat we dat gedaan hebben zeg! Want we hadden echt prachtige omstandigheden! Toevallig hadden we al vroeg afgesproken. En wat bleek, een prachtig zonnetje EN rijp op de grond. Dat bleek op mijn shoot plekje ook nog eens echt heel veel te zijn, alles was wit! Bella is hier nog maar 11 weekjes. We hebben geshoot met het sliplijntje wat ik heb voor de fotografie. Hiermee kan ik makkelijk de lijn wegwerken. En vooral bij pups is dat makkelijk, want die zijn echt all over de Place altijd. 

We hebben deze foto’s gemaakt in Papendrecht vlak bij mijn huis. Het parkje Noordhoeksewiel weet ik precies alle mooie plekjes te vinden. Maar met deze prachtige rijp ontdekte ik nog meer prachtige plekjes! Ik hou van de duinen en open velden, maar man man, voor een plekje zo dicht bij mijn huis heb ik echt een pareltje om te fotograferen! Wat hou ik toch van hondenfotografie. 

En is Bella niet de knapste Franse Bulldog die je gezien heb? 

Ik kies altijd zelf de foto’s die je ontvang. heb ik twijfels (ivm een gezicht bijvoorbeeld), kan kan ik je altijd even berichten eventueel welke je zelf mooier vind. Maar omdat ik zelf kies kan ik binnen een week de foto’s leveren aan jullie.

Veel kijk plezier van de foto’s en wil jij zelf ook een fotoshoot van jouw hond of pup? Check dan snel mijn Fotoshoots

Liefs Gertrude

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes