Site Overlay

Hoenderloo

Zondag 19 Februari shoot ik weer bij de Hoenderloo 

De volgende onderwerpen kunnen hier gefotografeerd worden:

Natuurlijk mag je ook samen met je hond op de foto hoor. 

We shooten op het scouting terrein achter Landal de Miggelenberg. De voorbeeld foto’s zijn hier ook gemaakt.

Pakket opties

Pakket Zilver €50
Inclusief: 
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– 5 hoge resolutie digitale foto’s 
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)

Pakket Goud €75
Inclusief:
– 45 minuten houd ik vrij voor je
– 10 hoge resolutie digitale foto’s
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)

Pakket De Luxe €150
Inclusief:
– 60 minuten houd ik vrij voor je
– alle 30 hoge resolutie digitale foto’s 
– gebruik van spullen uit mijn Client Closet (dit dien je ruim van te voren aan te geven)

Let op: Indien je niet wil dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn portfolio komt er een extra toelage van €25 bovenop de pakketprijs. Dit geld niet als je bijvoorbeeld honden en kinderen op de foto wil, maar alleen de kinderen niet op mijn portfolio mogen. Zolang wij minstens 1 foto mogen gebruiken voor ons portfolio geld dit niet. Vraag eventueel even of het voor jou van toepassing is of niet.

Hoe gaat het kiezen van de foto’s

Je ontvangt binnen 1 week een online galerie waar 1 bewerkte voorbeeld bij zit en de rest onbewerkt om uit te kiezen. Je geeft via Hartjes aan welke je wil. Je krijgt een aantal hartjes dat je foto’s kan kiezen. Wil je bijbestellen, kan je mij een berichtje sturen, dan kan ik je meer hartjes geven en gelijk de extra foto’s afrekenen met je. 

Nadat je je keuze heb doorgegeven, duurt het ongeveer 3/4 weken tot ik jouw foto’s heb bewerkt. Dit omdat het bewerken veel tijd kost. 

Levertijd

Omdat ik een hobby fotograaf ben en geen beroepsfotograaf, kan de levertijd soms wat langer zijn i.v.m. mijn chronische ziekte of vanwege mijn zoontje Aryen. Heb je de foto’s voor een bepaalde tijd nodig, kan je vragen om spoedbewerking tegen betaling van €25. Dan ontvang je alle foto’s van jouw pakket binnen 48 uur. Let op: dit dient vooraf extra voor gekozen te worden. Loopt de tijd eenmaal uit is het helaas niet meer bij te bestellen, omdat ik dan al midden in de crisis op dat moment zit.

Om jouw plekje te boeken vul dan onderstaand formulier in. Indien je niet binnen 24 uur bericht van mij krijg, stuur mij dan even via de Sociale media een berichtje. 

Deze opties zijn actueel. Is dit toch net even niet meer actueel, ontvang je optie voor tijd dat dichts bij deze tijd ligt.
indien van toepassing
Geef bij kinderen even naam, geslacht en leeftijd aan. Geef bij honden even naam, ras en leeftijd aan en geef bij paarden even aan naam, ras (indien van toepassing) en schofthoogte.
Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes