Site Overlay

Fotoshoot

Zit de lokatie naar wens niet bij de shootdagen opties? Of wil je op een ander moment dan de shootdagen? Dan is een ‘privé’ fotoshoot een optie.

De prijzen voor een privé shoot lopen echt uiteen. Daarom heb ik een soort stapel optie gemaakt. Een fotoshoot in Noordhoeksewiel Papendrecht is bijvoorbeeld veel goedkoper dan een fotoshoot in bijvoorbeeld Loonse en Drunense duinen of Hoenderloo, of een andere lokatie elders in het land.

De onderwerpen die ik shoot (klik op de gewenste fotografie als je meer wil weten en de portfolio ervan wil zien):
Kinderfotografie
Hondenfotografie
Paardenfotografie

basis Pakketten

Basis pakketten bestaan uit een hoeveelheid digitale foto’s er bij jouw pakket zitten. Alle pakketten zijn inclusief onbeperkte tijd van jouw sessie, maar meestal zijn we rond 1 a 1,5 uur klaar, maar soms wat langer en soms korter, maar vaak word er dan nog even gekletst (ik ben een kletskous).

Pakket Zilver €50 – 5 digitale foto’s
Pakket Goud €75 – 10 digitale foto’s
Pakket De Luxe €150 – alle (30) digitale foto’s

Reistijd en Reiskosten

Omdat de prijzen van de benzine tegenwoordig echt een vermogen kosten, ben ik genoodzaakt reiskosten te berekenen. Naast reiskosten, zit je ook met reistijd. Ik reken aantal kilometers van Papendrecht. Dit kan je makkelijk berekenen via Google Maps. Indien de lokatie vlak bij jou is, kan je gewoon vanuit je eigen huis berekenen hoeveel km het is naar Papendrecht. Is het een andere lokatie, kan je mij altijd even berichten voor de actuele reiskosten / km van Papendrecht vandaan.

Papendrecht heeft geen reiskosten, dit doe ik lopend of op de fiets! Voor honden en kinderen is Noordhoeksewiel perfect, voor Paarden Oosterpark (Nast N3).
Maar daarbuiten komen reiskosten:

0-10KM – €15 (Dordrecht, Albasserdam, Zwijndrecht, Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Bleskensgraaf ed.)
10-30KM – €30 (Rotterdam, Brabantse Biesbosch ed.)
30-50KM – €50 (Loonse en Drunense duinen, Landgoed Lievensberg, Rockanje ed.)
50-75KM – €75 (Antwerpen Noord, Soesterduinen ed.)
75-100KM – €100 (Hoenderloo/ Apeldoorn, Zuid Limburg ed.)
100-150KM – €150
Ruïne Asten – €150 (Dit is een exclusieve lokatie, het kost een bepaald bedrag om hier exclusief te mogen fotograferen.)

Je ziet dat meeste van de kosten die je betaal soms echt door de lokatie komt. Dit omdat mijn prijzen voornamelijk gericht zijn op kostenvergoeding, niet op veel geld verdienen, dit omdat ik het voor mijn hobby doe.

Wanneer kan ik mijn fotosessie doen?

Papendrecht, waar geen reiskosten voor zijn, kan elke door de weekse dag in de ochtend, maar ook op Zaterdagen of Zondagen (buiten shootdagen om). Alle andere lokaties zijn op Zaterdagen of op Zondagen (buiten shootdagen om). Op deze dagen heeft voor mij nog altijd de voorkeur in de ochtend.

Zonsondergang

De uitzondering is, als er bijna zeker weten een zonsondergang komt (zichtbaar). Dan is er uiteraard mogelijkheid om jouw reeds geboekte sessie om te zetten naar die tijd. Last minute zonsondergang boeken is alleen door de weeks mogelijk, en buiten Papendrecht om, ook niet elke week mogelijk. Bij het boeken kan je aangeven of je wil gaan proberen voor de zonsondergang te gaan of niet.

Ik weet dat dit alles wat verwarrend kan zijn voor je, daarom kan je altijd mij even een berichtje sturen.

Wil je ook gebruik maken van kleding of attributen van mij, kijk dan even bij mijn Client Closet.

Onderstaand kan je jouw fotoshoot boeken.

Deze opties zijn actueel. Is dit toch net even niet meer actueel, ontvang je optie voor tijd dat dichts bij deze tijd ligt.
indien van toepassing
Hier kan je aangeven welke lokatie jouw interesse heeft. Ook als je geen idee heb precies waar, kan je hier ongeveer de lokatie aangeven.
Geef bij kinderen even naam, geslacht en leeftijd aan. Geef bij honden even naam, ras en leeftijd aan en geef bij paarden even aan naam, ras (indien van toepassing) en schofthoogte.
Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes