Site Overlay

Fotograaf van de Maand Award Januari 2022

Wauwie! Hoe gaaf! Deze maand heb ik de ‘fotograaf van de maand Januari 2022’ fotografie Award bij Magical Childhood photography Awards gewonnen.

In November was er al een foto die een Honorabel mention had, maar nu dus fotograaf van de maand. En zoals je op de site kan zien (of voor wie niet door geklikt heeft, geloof me maar), is het niveau echt hoog!

Ik ben daar natuurlijk ongelooflijk trots op. Zeker omdat de foto’s die ze award waardig vonden, alle 3 van Aryen zijn. Hoe leuk!

Hoe werkt de Magical Childhood photography awards?

Je kan 1x per dag maximaal een foto uploaden op hun Facebook pagina. indien de foto van voldoende kwaliteit is, word hij goed gekeurd. Daarna is het aan een digitale jury of de foto genomineerd word. Zo ja, dan word hij Foto van de dag. Dat gebeurd gemiddeld zo’n 6-10 per dag. Deze foto die word dan pas meegenomen voor de maandelijkse fotografie awards. Hier is dan een jury die hieruit een 1e, 2e en 3e prijs gekozen en 1 fotograaf van de maand. Je dient dan minimaal 3 foto’s in de maand te hebben gehad die Foto van de dag, is geworden. Alleen dan maak je kans om Fotograaf van de maand award te winnen.

De kans is dus vrij klein dat je deze fotografie award win. Super gaaf dus!

Wil jij ook een fotoshoot bij mij laten doen van jouw kindje(s), hond(en) en of paard(en)? Kijk dan gerust eens bij mijn Shootdagen. En als ik dan ook nog eens de foto voor mijn portfolio mag gebruiken en voor insturen voor fotografie wedstrijden, is er een kansje dat de foto van jouw dierbare een fotografie award kan winnen!

Ik ga voor nu even flink trots zijn op deze foto en het feit dat mijn zoontje op deze foto’s staan. Want niet alleen een fotograaf maakt de foto, ook de kleding, styling, maar vooral ook het model en de mama die mee helpt met poseren!

Wat een mooie blog om de vernieuwde website mee te beginnen zeg!

Liefs Gertrude en Aryen Goené

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes