Site Overlay

2e editie 2023 Essen België

Wat leuk dat je interesse heb in een fine Art Pawtraits fotoshoot. Lees HIER de blogs van voorgaande edities, om een idee te krijgen wat je kan verwachten.

Deze editie is op Zaterdag 25 Februari 2023 in Essen.

We zijn dan welkom op het terrein van Stichting Manege paarden Pensoenfonds. Zij kopen paarden die normaal naar de slacht zouden gaan wanneer ze te oud worden op de manege. Hierdoor worden zij gered van hun dood en mogen ze na al dat harde werken hun hele leven, nu lekker in de wei van hun oude dag genieten. Wat een mooie stichting is dat zeg!

Uiteraard omdat ik totaal achter deze stichting sta en wij gebruik mogen maken van hun terrein, word 10% van jouw pakketprijs automatisch gedoneerd voor deze stichting.

Ook hier hebben we uiteraard attributen bij ons voor de fotoshoot! 

Waar komt mijn idee van deze style vandaan? 

Vanwege mijn opleiding Media Vormgeven Art & Design heb ik een liefde voor kunst. Ik maak al een aantal jaar inmiddels Fine Art kinder portretten. Omdat ik nu voornamelijk nog Honden fotografie doe, en nu ik mijn eigen hond Gizmo heb, wilde ik eigenlijk van hem ook zo’n portret. Vandaar dat het idee tot stand kwam hiervoor. Met de oude meesters in mijn hoofd, maar ook mijn eigen liefde voor de victoriaanse tijd en voor steampunk in mijn achterhoofd, ben ik nu langzaam een mooie collectie aan Fine Art Pawtraits aan het opbouwen. Langzaam ben ik ook unieke items voor gebruik tijdens deze shoots aan het verzamelen en zelfs aan het leren maken! Hoe leuk is dat! 

Zo goed als alles wat je op de onderstaande foto’s ziet kan je ook voor jouw shoot gebruiken. Maar wees vrij om er nog even speciaal naar te vragen indien je iets zeer leuks ziet. Ook mag je in overleg iets bijzonders wat hier zeker bij past meenemen voor jouw foto. Uiteraard zal niet elke hond speciale poses doen. Dat is geen probleem. Ik ben momenteel bezig een mooie gids te maken, waar jij tips en tricks vind om te oefenen met jouw huisdier voor deze speciale poses.

Portfolio

Wil jij als fotograaf leren om deze style te bewerken? Check dan mijn Youtube kanaal

Zoals je kan zien, kan je ook zelf met jouw hond poseren. maximaal 2 personen of kinderen en 1 hond kan tegelijk op de foto. 

Ik heb totaal momenteel 6 achtergronden:
– donker fine art achtergrond
– herfst/oranje bloemen achtergrond
– groen met witte bloemen achtergrond
– groene achtergrond
– blauwe achtergrond (alleen voor enkele hondjes mogelijk, omdat deze kleiner is)
– bruin/roest achtergrond

Fine Art Pawtraits zijn voor zowel kleine als grote honden mogelijk! 

Pakket opties

Pakket fine art Brons €50
– 5 minuten duurt De shoot ongeveer (Ik houd 15 minuten vrij) 
– Alleen voor 1 hond
– 1 setting
– gebruik van attributen.
– 2 fine art portret artworks 

Pakket Fine Art Zilver €75
– 15 minuten duurt De shoot ongeveer (Ik houd 30 minuten vrij) 
– tot 2 honden of hond/persoon (2 personen maximaal met 1 hond)
– 1 setting
– gebruik van attributen.
– 5 fine art portret artworks 

Pakket Fine Art Goud €125
– 30 minuten duurt De shoot ongeveer (Ik houd 45 minuten vrij)
– tot maximaal 5 honden/personen
– 2 achtergronden mogelijk eventueel
– gebruik van attributen.
– 8 fine art portret artworks 

Pakket fine Art De Luxe €199
– Ik houd 1 uur vrij voor je
– ongeacht aantal Dieren/ personen 
– 2 achtergronden
– 15 fine art portret artworks

Levertijd

Binnen 1 week na de shoot ontvang je een privé online galerie met 1 voorbeeld bewerking, en de onbewerkte foto’s waar je jouw foto’s uit kan kiezen. Na ontvangst van jouw keuze zal het nog 4 weken duren, voor mij om jouw foto’s tot kunstwerkjes om te toveren.. 

I.V.M. beperkte plekjes is er een aanbetaling van 10% van je pakket. Daarbij zal je boeking bevestigd worden. De rest van de betaling is na de shoot contant gepast of via een betaalverzoekje.

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes