Site Overlay

Fine Art Pawtraits Boris

Tijdens de eerste Fine Art Pawtaits Editie mocht Borus langs komen. Een mooie zwarte labrador. Wat was ik gelijk verliefd zeg! Ik had wat pech, want mijn camera deed niet wat hij moest doen. Ow wat had ik een spanning zeg (gelukkig voelde Borus daar niks van). Ik moest letterlijk blind fotograferen. Ik kon niet checken of het licht goed was, want mijn schermpje op de achterkant deed het niet EN ik moest handmatig scherpstellen. Lekker Oldskool dus! Nou ik mag achteraf wel heel trots zijn op mijn kennis, want alles was goed gekomen! Het zijn prachtige foto’s geworden. Aan het einde mocht hij nog even op de galerij lekker spelen met mijn eigen Frenchie Gizmo. Dat vonden ze wel even heel leuk om te doen. Het vrouwtje zag de kraag eerst niet zo zitten, maar uiteindelijk is dit haar favoriete foto geworden.

Wil jij ook zulke mooie foto’s van jouw trouwe viervoeter? Check dan mijn Pagina Fine Art Pawtraits voor de eerst volgende editie!

Liefs Gertrude

ps: volg mij ook op Instagram.
Ook Borus heeft zijn eigen Instagram.

Wil jij geen Blog missen van mij? Meld je dan snel aan door je email adres hieronder in te vullen! Let op: er word een bevestiging gevraagd via email.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes