Site Overlay

Client Closet

Wat is een Client Closet precies?

Dit woord is in het Engels, en betekend klanten kledingkast. Een beetje fotograaf heeft mooie jurken en outfits voor gebruik om hun style fotografie helemaal te kunnen afmaken voor hun klanten.

Nu shoot ik dus ook in een bepaalde style en vind ik een client closet dus ook belangrijk. In mijn client closet vind je meer dan alleen kleding. Ik werk ook veel met speelgoed en attributen. Dit omdat mijn style lekker relaxed is en ondanks af en toe even poseren mogen de kinderen ook gewoon spelen.

Kleding en attributen maken een foto

Naast ik als fotograaf, mijn bewerking, is ook de kleding onderdeel van of een foto een mooi plaatje is of een ongelooflijke wauw foto die hoog gerankt kan worden internationaal. Dit laatste probeer ik bij elke sessie voor elkaar te krijgen. Dit lukt natuurlijk niet elke sessie, maar ik streef er wel naar. Een fotoshoot bij mij met kinderen, vind ik het dan ook heel fijn om de kleding passend bij mijn style te hebben. Je heb tenslotte voor mij gekozen vanwege mijn style. (heb je gekozen ivm mijn prijsklasse, raad ik je aan nog eens na te denken, want ik shoot echt alleen in mijn eigen style)

Hieronder vind je de verschillende onderwerpen (jongens/meisjes, maten en artiesten) waar je uit kan kiezen. Geef tijdens onze gesprekken vooraf aan als je wil dat ergens gebruik van gemaakt word.

Ik werk veel met webshops als Drie Kleine Haasjes en Bobby & Beer (kleding). Hun producten staan dicht bij mijn style van mijn werk.

De Client closet is wel voornamelijk voor de kinder fotografie. Als er dingen voor de hondenfotografie of Paardenfotografie bij komen, zal dit ook toegevoegd worden uiteraard.

Wil je na aanleiding van de Client Closet graag een fotoshoot bij mij doen? Kijk dan eens bij Fotoshoot.

De client Closet zelf (voorbeelden) zijn nog onder constructie en komen binnenkort.

Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes