Site Overlay

Best Buddies

Is jouw kind helemaal gek op jouw hond, of wil jij gewoon een mooie foto van jouw ‘kinderen’? Dan is een Best Buddy’s pakket ideaal.

Wat doe ik?

Door mijn jaren lange ervaring met (jonge) kinderen en mijn liefde voor honden ben ik vooral de liefde en interactie tussen hond en kind gaan vastleggen. Dit levert de meest pure en mooiste foto’s op. Natuurlijk is mooi poseren ook fantastisch om te doen. Maar vooral voor de jonge kinderen is het leuker om ze lekker te laten gaan!

Binnen en Buiten

Wat als ik zowel binnen als buiten wil? Dat is mogelijk, maar zal een hoop vragen van jouw kind(eren). Dan is vaak handigst eerst binnen te beginnen en daarna naar buiten te gaan voor de wandeling. Je kan al gauw rekenen op een totale afspraak tijd van 2-3 uur. Het is ongeveer 5/10 minuten lopen naar de buiten lokatie (van kinder en uitlaatsnelheid berekend). Onderweg naar het parkje, kan je hond even lekker zijn behoefte doen, omdat we langs een mooie groene strook lopen.

Binnen of Buiten?

Als je alleen maar binnen of buiten wil shooten kan dat ook. Onderaan deze pagina vind je de verschillende pakket opties. Binnen hebben kinderen meer concentratie, maar staan ze ook in middelpunt. Ook een actieve hond is lastiger binnen, maar niet onmogelijk, de vraag is alleen, kan jij als baasje voldoende geduld bewaren hiervoor. Ik heb tonnen met geduld en kennis, dus dat is niet het probleem. Tevens kan je binnen nog verkleden voor buiten eventueel.

Binnen

Binnen is in mijn woonkamer in Papendrecht. Deze bouw ik speciaal om voor deze shoot. Ik heb katten en raad daarom niet aan als je allergisch bent voor katten of huisstofmijt, om een shoot te boeken. Of neem tijdig je medicatie in. Ik heb een leefhuis en een kleine woonkamer. Het is er dus gezellig druk binnen! Je kan daarom ook niet meer met dan 2 volwassenen komen. Binnen is alleen mogelijk op een Zondag.

Buiten

Buiten hebben we natuurlijk wel alle ruimte die nodig is. Ik shoot standaard in het parkje Noordhoeksewiel in Papendrecht. Dit is een klein stukje terug gegeven natuur. Maar wel ook gericht een parkje. Op verschillende plekken om de wiel heen zijn vlonders welke vaak prachtig zijn te gebruiken (mits bewolkt, in de zon is niet mogelijk ivm volle zon dat erop staat). Ook andere mooie echt Hollandse plekjes kan je er vinden en op een echt zonnige dag hebben we een mooi bospaadje. Let op: het is terug gegeven natuur, en in ons natte kikkerlandje kan dat betekenen dat het er blubberig is. De mooiste plekjes zijn niet altijd de schoonste.. Niks wat een wasbeurt en wasmachine niet kan fixen. Duidelijke vlekken zijn te vervagen op kleding met photoshop. Buiten shoot ik zowel door de weeks in ochtend (in papendrecht, met €50 korting) of op zaterdag of zondag (wel liefst gereserveerd voor binnen of binnen&buiten pakket)

Lengte fotoshoot

De lengte van een fotoshoot is ook lastig. Menig kind is het na 30 minuten toch wel echt compleet zat! maar er zijn ook kinderen die dan pas los komen. Ik houd daarom altijd 1 tot 2 uur vrij voor de fotoshoot. Zodat we in ieder geval alle tijd hebben voor jouw kind en hond.

Help, wat als mijn kind of hond niet mee werkt?

Dan kan je tegen extra betaling van €25 een nieuwe datum plannen. Deze kosten zijn voor de shoottijd die ik extra heb. Uiteraard eventuele reiskosten niet meegerekend. Jouw fotoshoot bestaat namelijk niet alleen uit producten, maar vooral ook mijn dienst. Fotografie is een dienst. Omdat ik mijn foto’s intensief bewerk is het fotograferen maar een klein onderdeel van mijn werk en daarom kan ik ook een klein bedrag vragen voor een nieuwe shootafspraak. Is het door mij niet gelukt (ik heb ook wel eens slechte dagen), zal ik een nieuwe shoot datum zonder extra kosten plannen.

Maak je alleen foto’s van hond en kind samen of ook van hond apart en kinderen apart?

Ja, ik begin met de combinatie van hond met kind. Omdat dit vaak beste werkt. Ik laat ze even lekker samen gek doen als dat nodig is, of als ze al snel laten zien er klaar voor te zijn, poseren we wat. Dit ligt ook aan of we binnen of buiten shooten. Daarna doen we vaak kind, omdat deze een lagere concentratieboog heeft. Als laatste doen we de hond. Vaak hebben ze dan wel door wat ze moeten doen. De meeste mensen zeggen vaak: Mijn hond is het zat… Dit is vaak niet waar, het baasje is het zat hihi. Een hond wil altijd voor je werken. Met snoepjes of een bal is een hond altijd weer terug op het juiste pad te krijgen. Lang niet alle honden blijven netjes zitten of kunnen los. Ik werk ook met een jachtlijn evt om mooie foto’s te kunnen maken.

Pakket opties

Ik heb 3 pakket opties voor de Best Buddy’s fotoshoots.

Aantal dingen waar je rekening mee moet houden:
– Alle shoots zijn in Papendrecht. Kies je voor alleen buiten shoot pakket, dan kan je ook kiezen tegen reiskosten vergoeding op een andere lokatie.
– Door de weeks buiten in Noordhoekse wiel heb je €50 korting op je pakket! (geld alleen voor buiten pakket)
– Indien ik geen foto’s van ons shoot mag gebruiken voor mijn portfolio (je de foto’s privé wilt houden dus) komt er een extra bijdrage van €50 bij. Dit kan je bij jouw boeking formulier bijvoegen
– Bij alle pakketten is het inclusief aantal personen en dieren. Let wel op: er kunnen niet meer dan 3 honden tegelijk op de achtergrond, of 3 kinderen of een combinatie daarvan. Families is NIET mogelijk binnen!

Best Buddies pakket Binnen €149
Inclusief:
– Alleen op Zondagen te plannen
– 1 uur shoot in mijn woonkamer in Papendrecht
– Binnen 7 dagen galerie met 1 bewerkte digitale foto als voorbeeld en de onbewerkte om uit te kiezen. Let op: deze is beveiligd en je kan er geen foto’s afhalen, dit is puur om te laten zien welke foto’s scherp zijn en welke ik kan omtoveren tot prachtige fotos!
– Mogelijkheid van thema’s zoals Steampunk, Druids, Naturel, piraten, harry potter of seizoens gebonden thema’s. Klik op de betreffende thema’s voor voorbeelden. (Opent in nieuw scherm)
– 3 verschillende settingen / thema’s
– 15 Prachtig bewerkte digitale foto’s
– levertijd bewerkte foto’s na keuze is 2-3 weken
– Gebruik van mijn attributen. Deze hebben vaak een hoop gekost voor aanschaf, dus ga er zuinig mee om.

Best Buddies Pakket Buiten €149
Inclusief:
– In weekend te plannen, of door de weeks in ochtend in Papendrecht met €50 korting
– 1/2 uur houd ik vrij voor je
– Lokatie Noordhoekse wiel is gratis. Kies je ervoor om in Noordhoekse wiel door de weeks in de ochtend, gaat er €50 af van jouw boeking! Andere locaties tot 1 uur van Papendrecht reizen is 50 cent per kilometer (vergeet niet de terugreis ook mee te rekenen.)
– Binnen 7 dagen galerie met 1 bewerkte digitale foto als voorbeeld en de onbewerkte om uit te kiezen. Let op: deze is beveiligd en je kan er geen foto’s afhalen, dit is puur om te laten zien welke foto’s scherp zijn en welke ik kan omtoveren tot prachtige fotos!
– 15 Prachtig bewerkte digitale foto’s
– levertijd bewerkte foto’s na keuze is 2-3 weken
– Buiten gebruik ik geen attributen, maar gewoon de natuur om ons heen.

Best buddies Pakket Binnen & Buiten €225
Inclusief:
– Alleen op Zondagen te boeken
– 3/4 uur houd ik totaal vrij voor je (je ben de enige op zo’n dag!) Zegt niet dat het ook nodig is. We nemen alleen gewoon de tijd. Kind kan tussendoor even wat drinken of eten (zelf meenemen).
– beide bovenstaande pakketten ontvang je dus met korting van €75 totaal. Totaal ontvang je dus 30 digitale foto’s verdeeld naar eigen wens over binnen en buiten

Hieronder kan je jouw pakket boeken en de beschikbare opties vinden. Let op: ik doe maar 4 shoots per maand, dus kan heel snel vol zitten!

indien je die heb (van jezelf of je hond/ paard/ stalling) Zodat ik je kan tangen
Uiteraard zijn samen met je dier op de foto gaan ook een optie, maar dan weet ik wat voor shoot ik moet voorbereiden.
Let op: buiten papendrecht is er een reiskosten vergoeding van €0,50 per kilometer vanaf 3351BJ. Vergeet niet de terugreis even mee te rekenen of vraag mij wat het bedrag van de reiskosten word.
Ik shoot ten alle tijden alleen in de ochtenden. In de winter periode is dit 10 uur of 11 uur. In de zomer is dit 9 uur of 10 uur. Door de weeks werk ik alleen op dinsdag, donderdag of vrijdag ochtend
indien van toepassing
Hier kan je alles kwijt over wat je zelf al bedacht had wat je wil of als je specifieke vragen heb. Uitleg over wie er op de foto gaan is altijd handig.
Copyright © 2022 Gertrude Goené Fotografie. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes