Shootdagen

Drunense Duinen Shootdag

Zondag 15 augustus in de ochtend ga ik weer een shootdag doen. In Kaatsheuvel in de Loonse en Drunense Duinen. Voor kinderen, honden, gezinnen, families en ook voor Zwangere! (In overleg heb ik Outfits). De schommel zal ook ophangen en er is een hoekje met een kleedje en kan puur natuur gefotografeerd worden. Lekker terwijl de kids spelen en ook geposeerde foto’s. Beetje van beide. 

Wil jij geen plekje missen? Lees dan snel verder. 

Pakketprijzen zijn inclusief maximaal 8 personen/kinderen. Het gaat vooral op tijd. Is jouw kindje heel eenkennig, raad ik aan zeker 30 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat ze aan de omgeving en mij kan wennen. 

Buiten Basis pakket €75
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– outfit voor kind of volwassene/zwangere (vooraf bespreken) indien in overleg
– Privé galerie waar jouw bewerkte foto’s in staan waaruit je jouw foto’s kan bestellen.
– 10 hoge resolutie digitale foto’s die tot in de puntjes bewerkt word tot prachtige foto’s zoals je hier ziet.
– Extra foto’s te bestellen is een optie voor €10 per digitale foto. 

Er zijn maar 4 plekjes beschikbaar! 

Voorbeelden: (klik op foto om de volledige foto te kunnen bekijken)

Hieronder kan je jouw sessie boeken. Met het boeken van jouw sessie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Je begrijp dat het gedrag van je kindje voor je eigen rekening is. Als jouw kindje niet wil meewerken, ondanks al mijn en jouw probeer mogelijkheden, en jouw kindje dus niet wil lachen op de foto, je toch voor jouw sessie betaal. Ik heb tenslotte toch tijd (en vaak zelfs nog wat meer tijd dan normaal, om het toch voor elkaar te krijgen) in jouw sessie gestoken.
  • Is jouw kindje onverhoopt ziek, of heeft het een brakke nacht gehad, neem dan even contact met mij op voortijdig, want dit zijn vaak tekenen dat je kindje niet zo goed zal gaan meewerken.
  • Ik bewerk rode ogen en tranen ed weg, dus even wennen is geen probleem.
  • indien wat verlegen kindjes, zorg dat dat je minstens 30 minuten voor de sessie al aanwezig ben, zodat je kindje kan wennen aan de omgeving.
  • Ik maak geposeerde, maar vooral ook ongeposeerde foto’s van jouw kindjes en of dier. Hierdoor krijg je echte foto’s. Zoals je kindje of dier is.
  • Er is geen aanbetaling, maar het volledige bedrag word contant gepast aan het einde van jouw sessie voldaan. Indien je wil, kan er ook een betaal verzoekje gemaakt worden, maar die word wel gelijk voldaan aan eind van de sessie.
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *