Hieronder vind je zowel de shootdagen als thema shootdagen. Wat is het verschil? Thema shootdagen zijn meerdere dagen, waarin je zelf kan kiezen wanneer, vaak tijdens een speciale (natuur) tijd van het jaar. Vaak is dat als het in de buurt van mijn woonplaats is, waardoor ik geen speciale dagen voor hoef te plannen.

Waarom nu al boeken?

Dat is een hele goede vraag. We weten momenteel nog helemaal niet hoe het weer gaat zijn, waarom dan nu al plannen? Dat is eigenlijk wel heel makkelijk. Omdat ik gewoon graag een duidelijke planning heb. Maar wat gebeurd er als het dan slecht weer is? Ik houd rekening met de mogelijkheid tot verplaatsen. Dit heb ik van te voren helemaal uitgestippeld zodat het voor iedereen duidelijk is. Al mijn tijdig geboekte sessies zullen voorrang krijgen na een regen periode.

Wat als ik toch last minute wil boeken liever?

Dat kan, maar weet dat je dan toch wel een grote kans heb dat het al vol zit. Ik heb vele klantjes die graag bepaalde tijden van jaar en natuur fenomenen wil shooten of op een bepaalde plek, waardoor ik soms al vol zit aan vroege boekingen.

Hoe vaak shoot je per week?

Ik shoot bij gewoon normaal weer, maximaal 1 sessie per dag. Maar als er een regen periode is geweest, is het totaal geen probleem om meerdere sessies op 1 dag te plannen. bij speciale enkele shootdagen in de andere omgeving, worden gemiddeld 4 andere data vrij gehouden. Bij jouw boeking kan je aangeven welke dagen je dan kan/ vrij houd ervoor. Waardoor ik een duidelijk overzicht heb indien de eerste datum slecht weer op geeft welke ik dan kan kiezen voor de volgende optie (met oog op de weersvoorspelling).

Wat kost zo’n sessie tijdens shootdagen?

Dit verschilt per lokatie en thema, maar gemiddeld genomen ben je ongeveer €50 met 5 digitale foto’s kwijt. Soms wat minder, meestal niet meer, al zijn er ook luxe pakket opties, waarmee je meer foto’s kan kiezen, waardoor je dan ook meer betaal.

Welke soort sessies kan je boeken?

  • baby
  • kids
  • honden (ik doe zowel actie als portret)
  • honden met baasjes (vooral portret en portret met baasjes, tenzij je dubbel boekt, dan kunnen we altijd meer doen)
  • gezin
  • familie (meerdere gezinnen samen en apart)

Shootdagen 2022

Hoe kan ik boeken?

Zodra er geboekt kan worden, word de bovenstaande tekst een link, waar je op kan drukken. Momenteel is dit nog helemaal niks, maar in de komende dagen zal ik dit gaan updaten. Wil je het niet missen? Vul dan onderstaand formulier vast in.

Hieronder kan je je alvast aanmelden zodat je een e-mailtje ontvangt als jouw gekozen shootdag online voor boeking komt.

Aanmelding voor emails voor shootdagen is uiteraard vrijblijvend. Er kan meer dan 1 aangevinkt worden.