over mij

Een jaar verder..

Sommige van jullie kennen mij en mijn werk al goed. Andere zijn wellicht voor eerste keer op mijn site.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de Fotografie. Begin vorig jaar begon de Corona Crisis en ging alles even anders. Persoonlijk was ik wel even toe aan iets nieuws. Als zzp-er ga je kijken wat kan en wat niet. Helaas door alle regels viel ik met alles buiten de boot, ik heb daardoor ook later in 2020 besloten te stoppen als zzp-er en alleen nog hobbymatig verder te gaan.

Daarnaast ging ik vooral voor mijn zoontje steeds meer kijken naar Digitale Achtergrondjes, om toch nog leuke spannende tijden te beleven met mijn 4 jarige knul. Hierdoor kwam ik op het pad van mijn Digital Artworks. Maar zoals ik ben, doe ik iets goed, of helemaal niet. Maar door de lockdown kreeg ik ineens meer tijd. Hierdoor ben ik inderdaad meer gaan richten op de digitale kunst. Stom genoeg heb ik een grafische achtergrond en maakte ik vroeger ook digitale kunst. Alleen zonder fotografie. Ik zeg altijd: ik kan geen Pixels maken, maar ik kan ze wel goed manipuleren. En dat vind ik nog steeds. Schilderen op zich ben ik, vind ik, niet goed in, maar geef mij een aantal foto’s en ik bewerk ze naadloos in elkaar.

Ongeveer van de zomer besloot ik, dat ik hier idd wel wat meer mee wilde, maar momenteel even geen nieuw bedrijfje of zzp-er worden. Daar is het momenteel gewoon niet fijn voor vind ik. Daarnaast val ik dan sowieso weer buiten alle regelingen als kleine ondernemer.

Maak ik de achtergrondjes zelf?
Soms. Ik begon met het aanschaffen ervan en het te bewerken, maar steeds meer merk ik dat ik het zelf maken ook leuk vind, en waar tijd en energie doe ik dat dan ook.

Ik heb veel obstakels gehad het afgelopen jaar, omdat ik eigenlijk in een hele nieuwe wereld terecht kwam, maar ik vind het geweldig wat ik doe. Ik maak het mogelijk voor kinderen (en volwassenen) om even in een andere wereld te zijn.

Mijn zoontje mag elke week 1 Artwork kiezen welke ik maak voor hem. Soms met een bestaande foto, soms door een nieuwe foto te maken. Maar wat vind hij het leuk zeg!

Ik zou eigenlijk even lekker fulltime moeder gaan zijn en even een tijdje bij gaan komen van mijn persoonlijke rollercoaster die ik het afgelopen jaar gehad heb, maar dat hebben jullie anders besloten. Wat ik geweldig vind hoor! Ik wist ivm mijn (ex)fotografie bedrijfje dat een zaak opzetten veel tijd en geld kost, waardoor ik daar nu op dit moment niet zo mee bezig was en ben, maar ik krijg zoveel leuke reacties en vind het ook zo leuk, dat ik me afvraag hoe lang ik dit nog hobbymatig kan blijven doen. We zijn nu bijna een jaar verder en ik heb er zoveel plezier in, dat ik zelfs als ik ziek op bed lig, ik gewoon aan het werk ben.

Voor zover de blog voor vandaag. Binnenkort zal ik een blogje schrijven, wat er op privé gebied het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Maar dat is nog een gevoelig onderwerp momenteel..

Liefs en ik hoop snel ook jouw kindje een prachtig fantasie kunstwerkje te kunnen geven!

Gertrude Goené

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *