Leuk dat je interesse hebt in een newborn sessie bij mij! Vanaf nu shoot ik alleen nog bij jou thuis.

Wil je weten welke Corona maatregelen ik neem? klik dan HIER.


Is jouw baby ouder dan 12 weken vanaf moment dat je de sessie wil doen? Kijk dan bij mijn Baby Sessie Pakket.


Hoe gaat het in zijn werking een newborn sessie?

Een newborn sessie doe ik vanaf nu dus lekker bij jou thuis! Dit betekend dat je niet de deur uit hoeft. Tevens hoef je van mij ook niet je huis spik en span te maken hoor, ik zie dat toch niet. Ik heb gemiddeld 2m2 nodig om te kunnen fotograferen van jouw baby, en 1 stroompunt. Ik gebruik mijn eigen lampen. Ik shoot alleen op een Zaterdag of Zondag ochtend om 10:00 uur. Ik shoot maximaal 1 newborn sessies per week, dus zorg dat je tijdig jouw plekje reserveer.

Als ik jouw reservering binnen krijg, welke je via onderstaand formulier kan invullen, zal ik via whatsapp contact met jou opnemen. Dan zal ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda zetten. Ik houd dan voor 2 weken voor en na de uitgerekende datum rekening mee dat jouw sessie kan zijn. Ik neem maar 1 uitgerekende datum per weeknummer aan.

Dan als we dat besproken hebben zal je een aanbetaling van €25 voldoen, om verzekerd te zijn van jouw plekje. Deze word dan niet meer aan iemand anders gegeven. Deze aanbetaling is alleen in zeer extreme gevallen terug te vorderen.

Als jouw baby geboren is, stuur je, liefst binnen 72 uur, een whatsappje (mag ook midden in de nacht, ik lees het dan in de ochtend) dat je baby geboren is, met wat geboortegegevens. Dan gaan wij kijken wanneer jij het liefst jouw newborn sessie wil laten doen. Als we dan een definitieve datum hebben besproken, zullen we kleuren en dergelijke gaan bespreken. Wat ik allemaal mee zal nemen en welke Newborn Artworks je gaaf vind.

Na de sessie krijg je ongeveer met 4 weken jouw galerie waar jij jouw foto’s uit kan kiezen. De foto’s die je kies kan je dan ook direct downloaden. Uiteraard in hoge resolutie en zonder watermerk.

Ben je reeds bevallen en wil je weten of ik nog een plekje op korte termijn heb? Stuur dan even een berichtje via Whatsapp (knop rechts onderin, indien je via je telefoon op mijn site zit)

PrijslijstPakket Newborn Zilver €400 (meest gekozen!)
Dit pakket is geschikt voor baby’s van 1,5 tot 8 weken
Inclusief:
– 3 uur houd ik vrij voor je
– foto’s met gezin en of broers/zussen mogelijk
– sneak peak privé binnen 48 uur
– 15 digitale foto’s in hoge resolutie via wetransfer.com
– levertijd binnen 1 week (m.u.v. schoolvakanties, ziekte mijzelf of mijn zoontje en basisschool lockdowns, in deze gevallen is de levertijd 3-4 weken)
– aanbetaling van €25 alleen bij nieuwe klanten van toepassing
– binnen 30kM reizen van Papendrecht kom ik gratis aan huis!


Pakket Newborn Goud €599
Dit pakket is geschikt voor baby’s van 1,5 week tot 12 maandjes.
Inclusief:
– 4 uur houd ik vrij voor je
– uitgebreid foto’s met gezin en gezinsleden
– uitgebreid foto’s van newborn alleen
– sneak peak privé binnen 48 uur met mijn logo
– 25 Digitale Foto’s in hoge resolutie
– levertijd binnen 1 week (m.u.v. schoolvakanties, ziekte mijzelf of mijn zoontje en basisschool lockdowns)
– aanbetaling van €25 van toepassing
– hierbij kom ik gratis aan huis binnen 60km van Papendrecht.


Het beste is om rond de 20 weken zwangerschap te boeken, ik houd dan jouw uitgerekende datum vast voor je en neem maar beperkte boekingen aan. Om zo te kunnen garanderen op een plekje.Portfolio


even aangeven of het om een uitgerekende datum gaat of een geboortedatum.
Hierboven vind je de weeknummers welke ik nog vrij heb, m.b.t. uitgerekende data. Kijk dus even in welk weeknummer jij ben uitgerekend of er nog plek is. Zo niet, stuur dan eerst een Privé berichtje alvorens te boeken!
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.

6 Reacties

 1. desiree zegt:

  Echt geweldige shoot gehad! Je nam echt de tijd en had veel geduld! Ook prachtige artworks die je ermee hebt gemaakt

 2. Gertrude heeft voor ons een prachtige new born shoot verzorgd. Gertrude nam ruim de tijd voor ons en wist ook onze kleine man snel gerust te stellen, waarna hij lekker sliep. Slapende heeft ze prachtige foto’s van ons wondertje gemaakt. Ze heeft zelfs meerdere prijzen met deze sessie weten te winnen. Kortom een hele fijne fotografe met prachtige resultaten.

 3. Jessica Maris zegt:

  We hebben een super leuke Cake smash shoot gehad voor de 1e verjaardag van me zoontje, het thema was erg leuk opgezet en de taart was geweldig! Je nam de tijd en was erg geduldig. Super blij met het eindresultaat!

 4. Mariska zegt:

  Super mooie foto’s laten maken. Inmiddels al 2x langs geweest. De derde shoot zit al in de planning. Je hebt er zeker een nieuwe klant bij.

 5. Birgitta zegt:

  Geweldig mooie foto’s zowel voor mijn oudste een geheel babyblauw gehad waarin zwangerschap shoot, newborn, 9maanden shoot , en cake smash shoot stuk voor stuk prachtig. Nu voor mijn jongste ook een mooie newbornshoot gehad hij was toen al wel 8 weken oud maar dat kon niet anders vanwege de lockdown en toch zagen de foto’s eruit alsof hij net geboren was.. heb nu ook het melkbadje gehad ook super mooi. Nu alleen nog de 9 maanden shoot te gaan en de cake smash.. echt vakwerk

 6. Zo blij dat ik Gertrude heb gevonden op internet! Alle foto’s van mijn dochter heeft ze omgetoverd tot een waar kunstwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *