Mini Sessies

Zwoele Zomer Schommel Sessie

Ik ben weer terug van weggeweest. Na een zeer slopende 2,5 jaar (ziektebed en overlijden van mijn moeder) ben ik weer klaar om er tegenaan te gaan! Met nieuwe apparatuur, nieuwe kennis en teruggevonden liefde voor fotografie, ga ik er weer tegenaan.

Ik begin met een hele gave Zwoele Zomer Schommel Sessie Middag.

Deze zal zijn op Zondag 8 Augustus in de Middag.

Er zijn maar 4 Plekjes, dus boek snel jouw Sessie om hem niet mis te lopen. Indien slecht weer, zal het opgeschoven gaan worden naar een andere Zondag in Augustus.

Er is geen aanbetaling momenteel. Dit omdat met alle Corona regels ik het gewoon niet meer van toepassing vind, hoe fijn ik zekerheid van aanwezigheid ook zou vinden omdat de plekjes vaak snel vergeven zijn en er meer mensen zouden willen dan ik plek heb, maar omdat het van alle kanten uit toch kan gebeuren dat er iemand ziek is, heb ik besloten geen aanbetaling te doen. Je betaald je pakket aan het eind van de sessie met een betaal verzoekje.

Zwoele Zomer Schommel Pakket €99
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– outfit naar keuze voor je kindje of volwassene / zwangere mogelijk (maximaal 3 outfits per sessie indien beschikbaar)
– Prive Galerie waar je jouw foto’s kan bekijken en kan doorgeven aan mij.
– 8 hoge resolutie digitale foto’s die tot in de puntjes bewerkt worden tot de prachtige kunstwerkjes die je hieronder ziet. (zelfs beter, ivm de betere apparatuur en kennis, maar zelfde style en feeling als hieronder)
– Extra digitale foto’s te bestellen is een optie voor €10 per extra digitale foto.

Pakketprijs zijn inclusief Maximaal 8 personen/ kinderen / dieren. Het gaat vooral om de tijd. Is jouw kindje eenkennig, zorg dan dat je zeker 30 minuten voor jouw tijd aanwezig ben, hiermee vergroot je de kans dat ze sneller went als zij of hij aan de beurt is.

Check hieronder de beschikbaarheid en boek snel via onderstaand formulier. Met het boeken van een sessie ga je er mee akkoord dat er na het doen van de sessie, geen geld terug geboekt kan worden. Dat ik als fotograaf niet verantwoordelijk ben voor het gedrag en al dan niet meewerken van jouw kindje. We raden aan om als jouw kindje zijn dag niet heeft, je af te melden of er vol voor te gaan, ongeacht het humeur wat je kindje besluit te laten zien. Ik ken vele manieren om kinderen mee te laten werken en mijn settingen zijn altijd interactief, waardoor de kans heel erg verkleind word op boze of verdrietige gezichten, maar ik kan sta er niet garant voor.

Ik geef GEEN onbewerkte of RAW bestanden af!

Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *