Mini Sessies

Pre-Herfst Minishoot 6 Oktober

Aankomende Woensdag avond heb ik besloten wat Herfst Mini’s te gaan doen in de Dordtse Biesbosch. Het worden voornamelijk portret foto’s wat je kan verwachten, zoals de voorbeelden onderstaande. De sessie is ongeacht aantal personen, maar bij meer dan 2 personen raad ik aan 2 plekjes te boeken. Anders kom je niet zo uit met de tijd.

Indien het toch slecht weer word Woensdag eind van de dag, dan is er een uitvalsdatum van de week erop 13 Oktober, zelfde tijden. kan je dan niet of is het dan ook slecht weer, vervalt de boeking automatisch, maar indien gewenst, kan je wel aangeven voor de volgende datum op de hoogte gesteld te worden. De onderstaande foto’s zijn gemaakt op een dag dat de hele dag regende en eind van de middag droog werd en iets opklaarde en zachtjes de zon door kwam. Dit zijn vaak juist de mooiste momenten qua licht en geven ze ook op voor woensdag.

Pakket Mini Goud €25
Inclusief:
– 10 minuten fotografeer ik jouw kindje(s)
– 5 digitale foto’s bewerkt als voorbeeld foto’s
– levertijd galerie 3 weken, galerie van 10 foto’s waar je jouw 5 uit kan kiezen en evt kan bijbestellen

Pakket Mini de Luxe €75
Inclusief:
– 25 minuten fotografeer ik jouw kindje(s)
– 10 digitale foto’s bewerkt als voorbeeld foto’s
– levertijd galerie 3 weken, galerie van 20 foto’s waar je jouw 10 uit kan kiezen en evt kan bijbestellen

Voorbeeldfoto’s

Met uitval naar Woensdag 1 Oktober zelfde tijden
Naam en leeftijd
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.
De meeste thema sessies zullen in omgeving Dordrecht/ Rotterdam gedaan worden. Maar zijn er thema shoots op de andere locaties, zal je indien je voor die locaties je op de maillijst gezet heb, je ook bericht ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *