Naast dat je zelf je foto kan insturen, kan je ook een fotoshoot boeken, waarbij we in de natuur (passend bij jouw gekozen thema) de fotosessie doen.

Wat is een Magische fotosessie precies?

Een magische fotosessie richt ik erop om echte kunstwerkjes te maken. Het fotograferen van jouw kindje in de natuur is nog maar het begin. Vooraf bespreken we wat voor thema je wil voor je kindje(s), we zorgen dat alles tot in de puntjes voorbereid is, qua kleding, wat al dan niet door mij geleverd word, of als je zelf de juiste kleding heb, kan dit zelf. Dan komt de sessie op lokatie buiten naar wens. Meestal is dit een parkje of bos of bijvoorbeeld een zandverstuiving/ duinen. Ik maak dan foto’s van jouw kindje(s) waar ik in de nabewerking een magische omgeving met vaak 1 of meerdere diertjes erbij maak. Een waar kunstwerkje dus! Iets compleet anders dan alle andere fotograven die ons land inmiddels kent.

Wil je liever een gewone fotosessie? Klik dan HIER.

Je kan verschillende thema’s kiezen. Bijvoorbeeld met Dino’s. Dit kan dino zoeken of dino jagen zijn. Vaak kan dit eigenlijk overal wel, maar mijn persoonlijke voorkeur is de Drunense duinen in Kaatsheuvel i.v.m. dat dit lekker uniek is qua lokatie. Maar je kan bijvoorbeeld ook op Safari gaan (en zelf de gewenste safari-dieren die erbij horen kiezen). Of je ben een elfje in het bos. Maar ook kan je bijvoorbeeld een Disney prinses zijn, bijna alle Disney prinsessen kunnen (alleen Elsa en Anna zijn lastig, omdat er niet vaak sneeuw ligt in Nederland, maar je kan jezelf op een wachtlijst zetten voor die enkele dag dat er sneeuw ligt evt).

Een uitgebreide lijst met Thema’s vind je verderop of bij het boeking formulier. Sommige thema’s zijn het beste op bepaalde locaties, andere kunnen in elk park of natuurgebied.

Hieronder vind je mijn portfolio voor mijn Magische Fotosessies. (Klik op foto om beter te kunnen zien)

Mogelijke thema’s

Er zijn vele thema’s mogelijk. Natuurlijk kan je zelf compleet jouw sessie invullen naar wens. Maar om een idee te krijgen wat er zoal mogelijk is, hieronder een lijst:

 • Dinosaurus zoektocht
 • Op safari (met safari dieren naar wens, dit kan 1 soort zijn, maar bijvoorbeeld ook meerdere soorten dieren)
 • In het bos bij de Elfjes (zelf ook een elfje worden)
 • Sneeuwwitje met bijvoorbeeld hertjes, of vogeltjes
 • Harry Potter en een patronus naar keuze, of samen met Hedwig bijvoorbeeld
 • Andere Disney prinsessen in overleg
 • De Chronicles of Narnia (met de Leeuw)
 • Superheld in de Stad (Rotterdam leent zich daar het beste voor, maar Utrecht is in overleg ook mogelijk, indien deze lokatie beter bij jullie passen)

Hieronder vind je mijn pakket opties

Pakket Brons €250
Inclusief:

 • 30 minuten sessie in de natuur. Lokatie mogelijkheden: Noordhoeksewiel Papendrecht, Dordtse Biesbosch, Kralingse Bos, Lingebos Spijk, Rotterdam Centrum
 • 3 Foto’s die omgetoverd worden tot prachtige kunstwerkjes (je kan 1 thema kiezen)
 • In overleg kan gebruik gemaakt worden van mijn garderobe. Ik ben langzaam een hoop outfits aan het verzamelen.
 • Extra Digitale foto’s zonder dier is €10 per stuk, Extra digital foto tot kunstwerkje is €25,-

Pakket Zilver €300
Inclusief:

 • 1 uur sessie in de natuur. Lokatie mogelijkheden: Noordhoeksewiel Papendrecht, Dordtse Biesbosch, Kralingse Bos, Lingebos Spijk, Rotterdam Centrum, Drunense Duinen Kaatsheuvel, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht Centrum
 • 3 Foto’s die omgetoverd worden tot prachtige kunstwerkjes (je kan 1 thema kiezen)
 • Extra gedeelte fotosessie voor ‘normale Foto’s, zie HIER voor voorbeelden daarvan) waarvan je dan ook 5 digitale foto’s van ontvang
 • In overleg kan gebruik gemaakt worden van mijn garderobe. Ik ben langzaam een hoop outfits aan het verzamelen.
 • Extra Digitale foto’s zonder dier is €10 per stuk, Extra digital foto tot kunstwerkje is €25,-

Pakket Goud €350
Inclusief:

 • 1,5 uur sessie in de natuur. Lokatie mogelijkheden: Noordhoeksewiel Papendrecht, Dordtse Biesbosch, Kralingse Bos, Lingebos Spijk, Rotterdam Centrum, Drunense Duinen Kaatsheuvel, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht Centrum
 • 6 Foto’s die omgetoverd worden tot prachtige kunstwerkjes (hierbij kan je 2 thema’s kiezen)
 • Extra gedeelte fotosessie voor ‘normale Foto’s, zie HIER voor voorbeelden daarvan) waarvan je dan ook 10 digitale foto’s van ontvang
 • In overleg kan gebruik gemaakt worden van mijn garderobe. Ik ben langzaam een hoop outfits aan het verzamelen.
 • Extra Digitale foto’s zonder dier is €10 per stuk, Extra digital foto tot kunstwerkje is €25,-

Waarom zulke hoge prijzen?

Ik kan compleet begrijpen dat je je afvraag waarom zulke hoge prijzen. Eigenlijk zijn dit nog vrij lage prijzen, maar het is een hoop geld, dat begrijp ik. Maar waarom? Als eerste, mijn kennis, mijn opleiding, mijn jaren van oefenen en perfectioneren van mijn werk en mijn kwaliteit. Daarnaast ben ik voor zelfs het Pakket Brons voor voorbereiding en sessie al zeker 2 tot 3 uur bezig. Dan moet het echte werk nog beginnen. Voor een magische foto zoals je hierboven kon zien, ben ik per foto gemiddeld 2 tot 3 uur bezig. Dus even van Brons pakket uitgaande, is dit dan 3 foto’s van zeg even 2 uur.. totaal dus 9 uur. Dan nog even de 3 uur die je aan de sessie zelf al bezig ben. Totaal 12 uur werk. Voor maar €250.. daar word ik zoals je kan zien niet rijk van. Hier moet uiteraard nog omzetbelasting vanaf. En dan heb ik nog niet eens de kosten van mijn hardware en software bij opgeteld.

De vraag is dus beter, waarom zo goedkoop, ipv waarom zulke hoge prijzen. Deze vraag is ook makkelijk te beantwoorden. Omdat ik het leuk vind. Maar ook dat is natuurlijk geen goed antwoord. Ik weet dat ik kwaliteit werk lever. Maar momenteel ben ik nog in de opstartende fase van dit soort fotografie / kunst. Elk jaar verwacht ik dat mijn prijzen uiteraard omhoog zullen gaan, wat wellicht in kleine stapjes per maan zal gaan, naarmate ik meer bekendheid ga krijgen. Dus als je twijfel, zeg ik, niet doen, gewoon boeken, want langzaam kunnen de prijzen per maand zelfs omhoog gaan. Een geboekte sessie, betekend dat je voor de geboekte prijs betaal, dus als de prijs in de tussentijd omhoog is gegaan, heb jij het voor de oude prijs.

Daarnaast ben ik ook maar zeer beperk beschikbaar! Ik doe maximaal 1 (magische) fotosessie per weekend. Hierdoor kan het zijn dat je zeer ruim van te voren moet gaan plannen. Ik werk parttime aan mijn magische fotosessies ivm privé omstandigheden en andere werkzaamheden en het fulltime ouderschap voor mijn zoontje.

Heb je interesse gekregen, kan je via onderstaand formulier boeken, dit geeft nog geen verplichting uiteraard. Je kan gemiddeld tot 2 a 3 maandjes vooraf boeken.

Algemene Voorwaarden

 • Hieronder kan je boeken voor een sessie.
 • Ik shoot door de weeks of in het weekend. Meeste in Weekend, indien daar nog plek voor is. Anders onder schooltijd van de Basisschool.
 • Na de sessie is de levertijd 2-4 weken maximaal, houd hier rekening mee.
 • Alle bestanden zijn digitaal.
 • Na betaling en ontvangt van de foto’s is er geen terug betaling meer mogelijk.
 • Er is geen aanbetaling nodig
 • Betaling van complete bedrag is tijdens de sessie contant gepast, of via betaalverzoekje
 • Met het boeken van een sessie, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden
Naam, leeftijd en geslacht per persoon.
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.

Boeken van je sessie