Wat is het verschil tussen normale en Magische fotoshoots? De bewerking, de style en vooral de tijd die ik besteed aan jouw fotosessie en foto’s. Ik behandel jouw sessie echt als een vrij werk shoot. Dat betekend dat ik echt uren besteed na jouw eerste aanvraag van onderwerp, hoe we beste kunnen doen, de lokatie word van te voren goed onderzocht. Eventueel maak ik schetsen met de ideeën indien nodig. Alles word tot in de puntjes van te voren bekeken en besproken. Ook daarna word jouw foto als een schilderij bewerkt. Ook zijn er mogelijkheden tot wat speciale dingen later toe te voegen aan de foto’s om het nog specialer te maken.

Charlie en Suus (8jaar, eigen kleding) Lokatie: Loonse en Drunense Duinen herfst 2021

Bij de magische fotoshoot gaat de fotoshoot zelf wel redelijk het zelfde, op wat specialere kleding na, welke evt door mij geleverd kan worden (mits juiste maat en kledingwens). Bij een Magische sessie geef je jouw wensen aan en daar vanuit ga ik een idee uitwerken met geschikte lokatie binnen de maximale afstand welke jij wil reizen, let op het kan voorkomen dat speciale locaties extra kosten met zich meebrengen. Daarnaast zorg ik dat waar nodig externe licht mee gaat om extra sfeer neer te zetten. Er word een compleet concept samen met jou gemaakt.

Daya (wolfhond, evt in overleg beschikbaar voor jouw fotoshoot. Extreem kind vriendelijk) en Aryen (5 jaar, overhemd maat 122 en ribbroek maat 116) Wintertijd in Landschaftpark Duisburg DE

Ik werk voor deze fotosessies met kinderen, gezinnen (mits idd met thema / style) en met paarden en honden. eventueel andere dieren uiteraard in overleg.

Daya (Saarloos Wolfhond, beschikbaar voor fotoshoots evt. Zeer lief met kinderen, mits het kind wel luistert naar het baasje) Landschaftpark Duisburg DE

Ik heb 1 vast pakket voor deze sessies. Dit is dan ook een zeer uniek en exclusieve sessie. Jouw kindje / dier / gezin staan tijdens deze sessie dan ook helemaal in het zonnetje.

Pakket Magische fotoshoot €299
Inclusief:
– ik houd een dagdeel apart voor jullie
– lokatie naar wens binnen Zeeland – Brabant – Utrecht – Zuid-Holland – (west en zuid) Gelderland – Antwerpen en omgeving.
– gebruik van spullen en ik regel evt passende attributen indien nodig passend bij de style en soort foto’s wat je zou willen.
– Uren vooraf aan heen en weer berichten voor de wensen, zorgen dat de juiste materialen beschikbaar zijn voor de datum die besproken word.
– 5 digitale foto’s, welke je zelf eerst mag kiezen uit een serie onbewerkte digitale foto’s welke ik helemaal ga omtoveren tot ware kunstwerkjes. Je praat dan ook echt over 5 prachtige kunstwerkjes welke je dus zelf de foto’s van kies. Bij bestellen van meer kunstwerkjes is €25 per digitale foto/ kunstwerk. Wil je een aantal foto’s zonder de schilderachtige Fine Art bewerking, dan kan dat gelijk als je je kunstwerkjes kies, doen voor €10 per normale digitale foto. Deze word wel bewerkt, maar niet op de Fine Art style, maar wat je bij mijn shootdagen ziet normaal.
– Mogelijkheid dat we vooraf ook al bespreken of er nog digitale elementen in komen passend bij jouw gekozen thema.

Daya (Saarloos wolfhond, is evt in overleg beschikbaar voor fotoshoots als extra atribuut) Lokatie Landschaftpark Duisburg – Nord DE)

Ik heb inmiddels al een aantal stoere aparte locaties gevonden buiten de standaard natuur locaties. (Denk in Corona tijd wel dat als je de grens over gaat je dient te beschikken over een corona reisbewijs om zeker te zijn dat alles vlekkeloos verloopt, dit is jouw eigen verantwoording)

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
Landschaftpark Duisburg- Nord DE | urbex / industiele lokatie | extra kosten €75 i.v.m. reiskosten vanuit Papendrecht
Kasteel Ruïne Van Asten NL | ruïne / verloren lokatie voor bijvoorbeeld Fantasy style | extra kosten €50 per uur dat we er shooten ivm kosten van huur Lokatie
Doel BE | Urbex / graffiti verlaten dorp | Geen extra kosten, valt binnen het reizen voor mij en is geen huur / entree kosten

Boek, mand en kleed beschikbaar voor gebruik voor jouw sessie | Lokatie Noordhoeksewiel Papendrecht

Onderstaand kan je een boeking doen. Uiteraard bespreken we verder via Whatsapp wat de wensen zijn precies.

Buiten lokatie, of wellicht als je beschikt over een unieke (voor anderen) lokatie, kan dit ook altijd.
meerdere opties mogelijk
meerdere opties mogelijk
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.