Dit jaar gaan de feestdagen zo anders zijn dan voorgaande jaren voor iedereen. Ieder op zijn eigen manier. Sommige van jullie willen gewoon prachtige foto´s in een setting style, andere van jullie houden het liever veilig en willen liever een foto insturen voor een mooi kunstwerk. En er zijn er ook die graag een mooi kunstwerk willen, maar wel door mij gefotografeerd! Voor ieder is er dit jaar iets!

Ik heb voor iedereen een manier om toch prachtig werk te ontvangen.


Kerst mini sessies

Deze sessies houd ik 1 weekend, dat is zaterdag 21 November (in de ochtend De Gouden sterren setting, in de middag de Openhaard setting) en zondag 22 November (in de ochtend de Openhaard setting en in de middag de Gouden sterren setting). De schommel setting is op zaterdag 28 November.

Ivm Corona heb ik maar beperkt plek, omdat ik tijd houd tussen sessies om te luchten en om alles te ontsmetten.

Pakket Kerstsetting mini €40,-
Inclusief:
– 10 tot 15 minuten schiet ik jou, je kinderen en/of als gezin.
– 10 digitale foto’s
– levertijd 3 weken
– Keuze uit de Gouden Sterren Setting (zaterdag 21 November in de ochtend, zondag 22 November in de middag) of de Openhaard Setting (zaterdag 21 November in de middag, zondag 22 November in de ochtend).


De Gouden Sterren Setting


De Openhaard Setting


Schommel Mini


Santa Digital Artworks

Wil je liever niet de deur uit, maar wel mooie kerst foto(‘s), klik dan HIER voor mijn Digital Artwork opties.

Wil je een Digital Artwork mini waarbij ik de perfecte foto’s maak voor en van jullie? klik dan HIER.Mogelijke Settingen

De gouden sterren setting
de Openhaard Setting

De sessie is in mijn fotografie kamertje in Papendrecht. Dit is een knusse kleine ruimte, waar het vooral gericht is op mooie foto’s en ietsjes minder op een luxe zitruimte of om afstand te kunnen bewaren. Ik richt mij dan ook vooral op de prachtige foto’s en niet of je in jouw shoot-tijd even lekker hebt kunnen zitten. Wees hierop voorbereid.

Mijn shoot gedeelte is 2×2 meter en zo gemaakt dat bewegende kindjes gewoon gefotografeerd kunnen worden. Ik probeer altijd mijn settingen interactief te maken, omdat je in een Lifestyle / interactieve omgeving veel meer van jou en jouw kindjes te zien krijgt. Ik maak dus veel foto’s waarvan je kindje lekker bezig is. Uiteraard ook een aantal foto’s dat je kindje leuk kijkt naar de camera, maar vooral ook de interactie met elkaar of met speelgoed o.i.d.

Boek jouw Kerst Mini hieronder. De actuele tijden staan hier die beschikbaar zijn.

let op indien je voor beiden kies dien je ook beide keren te komen. Dit is ook voor de baby beter dan 1 lange zit.
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.