Terug in 2008 en 2009 deed ik veel studio werk met honden. Dit vond ik leuk, maar toen kwamen de kinderen om de hoek kijken en ben ik verder daarin gaan specialiseren. Toch sinds ik weer liever buiten fotografeer is het vorig jaar gaan knagen. Wellicht ook door Corona, maar ook omdat ik buiten gewoon zoveel mooier vind en als je je omdraait heb je gelijk een andere setting. in 2020 was ik al wat begonnen met oefenen, maar ook toen gaf zowel corona als het sterfbed en de verwerking wat roet in het eten, en daarnaast ook het niet hebben van de juiste materialen en het even niet meer zien zitten dat ik niet uit mijn camera kreeg wat ik wilde. Inmiddels 2 nieuwe mensen die perfect zijn bij de style welke ik in 2020 al voor ogen had. Veel met menselijke modellen gewerkt in de zelfde style als ik voor honden wilde, het dromerige, donkere, Fine art kwaliteit en style van fotograferen. Een zeer precieze style dus. Mijn absolute favoriet is de hond met zijn kinderbaasje en dan met een prachtig verhaal vertellend. bijvoorbeeld samen gaan vissen, samen een boekje lezen, samen op reis. Dit vraagt echter veel geduld van zowel mij als fotograaf (heb er voldoende van, dus geen probleem dat geduld) en van de volwassen baasjes en ouders van de kinderen. Want jij kent je hond het beste en kan hem met mijn aanraden het beste positioneren.

Waarom een fotoshoot doen van jouw hondje (met je kinderen of gezin evt)

De hond of honden zijn gewoon echt onderdeel van jouw gezin. Dat moet vast gelegd worden. Ik heb ervaring in zowel honden als kinderen en gezin fotografie. De waarde van een foto is onbetaalbaar.

Ik werk in theorie met de klok op de achtergrond, waarom? Omdat ik geen extra prijskaartje wil hangen aan extra kinderen, volwassenen of andere honden. Daarom kies ik daarvoor. Dat gezegd hebbende, heb ik zelden tot nooit een horloge of klok in de buurt. Ja op mijn telefoon. De rede dat ik een tijd geef, is omdat ik in mijn verleden heb gehad dat ouders/baasjes door wilde blijven gaan terwijl zowel ik, maar vooral de kinderen of honden er gewoon echt geen zin meer in hadden. De tijd is dus meer een stok achter de deur. Tenzij er speciale shootdagen zijn, deze zullen wel zeer strak gehouden worden. Maar normaal schiet ik maximaal 1 a 2 sessies op een dag. Liefst maar 1, maar als het uniek mooi weer is, schiet ik zowel net na opkomst van de zon als bij gouden uurtje aan eind van de dag. Overigens zijn dat niet de enige tijden waarop ik shoot. Bij bewolkte dagen is dit gewoon overdag.

Het weer

Natuurlijk kunnen we het weer niet beïnvloeden EN weten we ten tijde van het plannen vaak niet eens of het weer wel mee zal zitten. Alleen regen en extreem harde wind zijn onprettig en zullen we verplaatsen. Ik neem per week maar 5 sessies aan, en ik schuif dan uiteraard dus wanner het even wat minder weer is. Maar met een boeking ben je gewoon wel verzekerd van een plekje. Dan dan evt de eerst volgende droge dag / dagdeel. Het is dus wel belangrijk om tijdig te boeken.

Ik doe dit werk echt puur uit hobby. Dat betekend dat ik er niet rijk van hoef te worden. Maar ik weet ook wel mijn waarde en de kwaliteit van mijn werk. Hier vanuit betekend dat ik een compromis heb gemaakt qua investering kosten voor jou als klant.

Voor een uitgebreid honden Portfolio klik HIER.

Honden fotografie Pakketten

Pakket brons €100
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– Portret foto’s alleen maar mogelijk
– 5 hoge resolutie digitale foto’s
– Lokatie standaard Noordhoeksewiel Papendrecht


Pakket zilver €150
Inclusief
– 45 minuten houd ik vrij voor je
– 10 hoge resolutie digitale foto’s
– je kan 2 onderwerpen kiezen voor tijdens jouw shoot: Portret, met (kinderen)baasje, actie foto’s
– Geen reiskosten binnen 25 kilometer van Papendrecht.

Dat betekend dat je op de volgende locaties kan shooten:
– Dordtse Biesbosch (Merwelanden EN de Elzen)
– Wantijpark Dordrecht
– Noordhoekse wiel Papendrecht
– Ridderkerk
– Zwijndrecht
– H.i. Ambacht
– Rotterdam Centrum
– Rotterdam Kralingse bos
– Linge bos Gorinchem
– Gorinchem stad
– Eigen gekozen lokatie binnen 25 km van Papendrecht


Pakket Gold €199
Inclusief:
– 1,5 uur houd ik vrij voor je.
– 25 digitale foto’s in hoge resolutie  (staat gelijk aan alle foto’s)
– we doen naar wens alle 3 de opties: Portret foto’s, actie foto’s en foto’s met (kinderen) baasje
– Geen reiskosten binnen 50 Kilometer van Papendrecht
Dat betekend onder andere de volgende locaties (en alles daartussen):
– Soester Duinen
– Utrechtse Heuvelrug
– Loonse En Drunense duinen
– Strand Rockanje (bij haringvliet)
– De haag
– Landgoed Lievensberg


Nestshoot

Heb jij een nestje met jonge puppy’s en wil je jouw klanten prachtige professionele foto’s kado bij hun puppy geven, of voor jezelf als herinnering? Dan kan je een Nestshoot boeken. Er zijn 2 pakket opties. Tot maximaal 10 pups. De foto’s worden wel buiten in de natuur geschoten. De pups kunnen aan de lijn blijven en hun gekleurde bandjes omhouden voor de foto. Ik zal aantal zonder bewerken en aantal met. Uiteraard let ik bij die zonder op, welk hondje het is.

Pakket 1 Basis €100
Inclusief:
– Ik kom naar jou toe binnen straal van 30KM van Papendrecht
– ik neem alle tijd om alle pups uitgebreid te kunnen fotograferen (een shoot kan daardoor tussen de 1 en 3 uur duren (indien het een groot nest is, maar de pups die op dat moment niet gefotografeerd worden, kunnen lekker uitrusten)
– je ontvangt een uitgebreide online privé galerie, waar je alle foto’s kan bekijken. (Deze kan gedeeld worden met de nieuwe baasjes van de pups)
– je ontvangt 1 foto van elke pup en 1 groepsfoto welke je zelf naar keuze kan kiezen in de galerie.
– de nieuwe baasjes (en jij ook hoor) kunnen kiezen om eventueel zelf extra digitale foto’s te bestellen. Prijzen daarvan zijn:
– 1 digitale foto in hoge resolutie = €7,50
– 5 digitale foto’s in hoge resolutie = €35
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie = €50
– Complete galerie aan digitale foto’s = afhankelijk van aantal foto’s erin, maar meestal een 50% korting van de enkele digitale foto prijs.

Pakket 2 Deluxe €199
Inclusief:
– ik kom naar jou toe binnen straal van 50KM van Papendrecht
– ik neem alle tijd om alle pups uitgebreid te kunnen fotograferen (een shoot kan daardoor tussen de 1 en 3 uur
duren (indien het een groot nest is, maar de pups die op dat moment niet gefotografeerd worden, kunnen lekker uitrusten)
– je ontvangt een uitgebreide online privé galerie, waar je alle foto’s kan bekijken. (Deze kan gedeeld worden met de nieuwe baasjes van de pups)
– Je ontvangt per pup 5 digitale foto’s
– je ontvangt 1 groepsfoto van de pups samen
-mogelijkheid om bij te bestellen van digitale foto’s. Prijzen daarvan zijn:
– 1 digitale foto in hoge resolutie = €7,50
– 5 digitale foto’s in hoge resolutie = €35
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie = €50
– Complete galerie aan digitale foto’s = afhankelijk van aantal foto’s erin, maar meestal een 50% korting van de enkele digitale foto prijs.

Extra kosten voor bepaalde unieke locaties:

  • Kasteel van Asten (ruïne) €75 extra kosten, alleen te boeken bij Pakket Gold. Dit omdat daar mogen shooten (privé terrein) geld kost. Maar het is echt de kosten waard!! Foto’s die ik gemaakt heb, vind je HIER (na 15 januari 2022).

Ik heb regelmatig shootdagen in natuurparken door heel zuid en midden Nederland. Dus woon je iets verder van mij vandaan kun je ook kijken of er een shootdag gepland staat dichter bij jou.

Locaties waar ik shoot

Ik shoot in principe overal in zuid/midden/west Nederland. Tevens ben ik met regelmaat in de Veluwe in de Buurt van Hoenderloo te vinden. Maar hieronder een lijstje (die langzaam steeds langer word) van natuur gebieden die ik steeds beter leer kennen voor perfecte plekjes!
– Noordhoekse Wiel Papendrecht
– Dordtse Biesbosch
– Kralingsebos Rotterdam
– Kasteel Neerijnen en Waardenburg
– Landgoed Lievensberg
– Loonse en Drunense Duinen bij de roestelberg

Maar ik kan overal shooten en nieuwe plekjes ontdekken. Dus schroom niet andere opties op te geven aan mij voor jouw sessie, dan ontvang je gratis extra tijd (mits beschikbaar) zodat we echt een wandeling kunnen maken om alles te ontdekken.

Publicatie goedkeuring Social media en website

Voor honden maak ik automatisch gebruik van de goedkeuring, voor mensen in de foto’s, dan zal ik goedkeuring vragen. Weet dus dat ik jouw foto’s van jouw honden kan gebruiken voor mijn portfolio. Is er een speciale reden waarom niet, ben je zelf verantwoordelijk dit tijdig aan te geven zodat het in de afspraak erin gezet kan worden! Voor kinderen en volwassenen, zal ik vragen alvorens foto’s te gebruiken of niet te gebruiken.

Levertijd

Binnen 48 uur ontvang je een steak Peak van de sessie.
Met 4-6 weken ontvang je je galerie waar alle bewerkte foto’s in staan waar je uit kan kiezen.
Binnen werkdagen na doorgeven keuze ontvang je de digitale foto’s die je gekozen heb via wedtransfer.com
Let op: Ik ben fulltime moeder van mijn zorgenkindje EN heb zelf een aantal chronische ziekten (dankzij mijn kanker/chemo in 2007) waardoor het soms ietsjes kan uitlopen, maar ik doe mijn best dat dit niet het geval zal zijn.

let op welk pakket je heb gekozen en of de lokatie inclusief de reiskosten is of dat je deze er nog bij moet rekenen.
meerdere opties mogelijk
meerdere opties mogelijk evt. Wellicht handig een 2e optie te geven indien de eerste optie een dag met slecht weer blijkt te zijn.
meerdere opties mogelijk
Mijn zoon weet hoe hij om moet gaan met honden Maar ik ben van het geloof dat als mijn zoon niet luistert en een waarschuwingshapje krijg, het mijn zoon zijn schuld is, niet de hond 😉 Hij zal ook niet altijd erbij hoeven zijn gezien hij nu lekker naar school gaat hoor.
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.