Ik maak prachtige Digital Artworks van foto’s van kinderen, dieren en volwassenen. Deze kun je hieronder vinden of ga direct naar de Webshop. Daar vind je ook alle informatie.

Artworks vind je onderaan deze pagina of ga gelijk door naar de webshop

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Je kiest jouw Digital Artwork.
Daarnaast kies je, hoeveel personen er op de foto komen (indien meer dan 1 mogelijk is)

Bij het winkelmandje kun je kiezen voor Ideal, Paypal of andere betaalmethode.

Na jouw bestelling krijg je een bevestiging. Je kunt daar gelijk jouw foto naartoe sturen met het bestelnummer van jouw bestelling.
Het kan zijn dat je na insturen van de foto te horen krijgt dat de foto nog niet helemaal goed is en deze overgedaan moet worden, om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden voor jouw Digital Artwork. Bij de tips voor de poses vind je ook uitgebreide informatie om eerst te zorgen dat je weet hoe jouw foto voldoet aan de eisen. Ik ben best streng, omdat het uiteindelijk toch moet gaan om de perfecte Digital Artwork.

Als je niet direct een bevestiging via email krijg, kun je altijd de foto alsnog sturen naar babylovenewbornart@hotmail.com onder vermelding van je bestelnummer, dus vergeet niet bij afronden van je bestelling, je bestel nummer op te schrijven.

Levertijd van de Digital Artwork is 1 -2 weken. let op: Momenteel ivm privé omstandigheden is dit 3-4 weken!

Indien je vragen hebt, kun je altijd een Whatsappje sturen naar 0644302058 (bellen niet mogelijk, ook niet via Whatsapp ivm drukte en kind ed en tevens wil ik kunnen terug lezen wat we besproken hebben, gezien ik snel dingen vergeet).

Ik hoop jouw foto snel te mogen ontvangen om er een prachtig kunstwerkje van te maken.

Voordelen Zelf jouw foto leveren

Natuurlijk heeft dit ook voordelen. Je kunt zelf, Coronaproof, een foto maken en leveren. Je hoeft ook niet in de buurt te wonen om toch een Prachtige Digital Artwork te kunnen laten maken. Prijstechnisch heeft het ook nog voordelen. Ik geef je goede tips om mee te werken voor het poseren en hoe het licht moet vallen op je kindje of jezelf. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk de foto te matchen met de Digital Artwork die je gekozen hebt. Daarnaast is het leuk en gezellig om samen met je kindje te proberen een leuke foto te maken.

De keuze is dus echt geheel aan jezelf welke optie je wil en fijn vindt. Beide opties zijn te kiezen in de webshop.

Prijslijst

Digital Artwork 1 persoon €19,95
Digital Artwork 2 personen €24,95
Digital Artwork 3 personen €29,95
Digital Artwork 4 personen €34,95