Hoi,

Leuk dat je uitgekozen bent als Brandrep!

Er zijn een aantal vaste poses welke veel gebruikt worden. De links naar de informatie voor deze poses vind je hieronder. Het kan zijn dat ik gevraagd heb om een speciale pose, deze zal ik hetzelfde benoemen als hieronder staat aangegeven. Maar heb je nieuwe kleding voor een andere brandrepopdracht, kan je altijd kijken hieronder of je wat leuke poses, welke je nog niet gedaan hebt bijvoorbeeld, kan maken. Sla deze link dus op op je telefoon. Je kan voor jezelf eventueel ook bijhouden welke poses je wel of niet hebt. Ik maak ook bestaande artworks, maar kijk bij nieuwe artworks vaak ook wat ik binnen heb gekregen van mijn brandreps. Heb je nieuwe brandrep kleding of attributen (haarbandjes ofzo) dan mag je altijd ook even berichten als je zelf (of misschien de kledingwinkel wel) een voorkeur hebt voor een bestaande artwork.

Jij ontvangt 1x per maand de nieuwe artworks in hoge resolutie via wetransfer.com en de kleine met watermerk voor Social Media natuurlijk tussendoor. Op de 1e van de maand stuur ik iedereen hun nieuwe Artworks in hoge resolutie. Dit doe ik op gezette tijden, omdat dit handiger voor mij is, om goed bij te houden wie wat nu gehad heeft.

Thema foto’s (verkleedfoto’s) zijn uiteraard ook altijd welkom, omdat ik die ook doe qua artworks.

Handig is om even de @ van de winkel aan te geven van kleding. Zodat ik dit er ook al bij kan zetten bij het artwork eventueel.

Je stuurt je foto’s via wetransfer.com naar mij toe, maar stuur altijd even vooraf naar mijn Whatsapp of Messenger of insta om te kijken of de foto voldoet aan de eisen. Dan kan je evt ook gelijk de informatie van eventuele brandrep kleding aangeven.

De Poses