We gaan dit jaar weer naar de Bloesem boomgaard. In Buren. Dit keer heb ik gekozen voor de Pruimen Bloesem. Dit is ook de eerste bloesem die op komt in de boomgaarden. Deze is laagstammig en geeft ongelooflijk veel witte bloesem. Prachtig om te zien dus.

Hiervoor houd ik 4 zaterdagen in April vrij voor.
Zaterdag is 9 April, Zaterdag 16 April, Zaterdag 23 April, Zaterdag 30 April.
Ik gok dat Zaterdag 16 April de beste datum zal zijn, maar dit zullen we pas begin April gaan weten!

Hoe gaat het met kiezen van een datum en tijd?

Dit is eigenlijk heel simpel. Je weet natuurlijk nog niet wat het weer doet, maar nog belangrijker, je weet niet wanneer het precies in bloei staat. Hierdoor heb ik 4 zaterdagen vrij gehouden ervoor. Het idee is dat je een tijdstip kies, aangeef welke van de zaterdagen jij kan, mooiste is alle 4 natuurlijk. Je houd in je eigen agenda alle data en tijd die je heb opgegeven vrij (hoef dus niet de hele dag vrij te houden, 1 tijd kies je voor alle data die je opgeef). Dan word die tijd in mijn agenda afgestreept als bezet. Dus er kan niet dubbel geboekt worden. Dan zodra de precieze datum bekend is, zal ik iedereen een bevestiging sturen of ze nog steeds kunnen en alle info voor die dag doorgeven. kan je dan niet meer, dan komt je plekje te vervallen en vrij voor last minute of mensen die op de reserve lijst staan. Het is dus ook aan jezelf om het in je agenda vrij te houden. Ik heb maximaal 13 plekjes, dus wees op tijd!

Pakket mogelijkheden

Pakket basis €30
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor jullie 
2 digitale foto’s welke je uit een galerie van 8 kan kiezen

Pakket Goud €49
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor je 
5 digitale foto’s welke je uit een galerie van 10 kan kiezen 

Pakket deluxe €75
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor je
10 digitale foto’s welke je uit een galerie van 25 kan kiezen

Alle pakketten worden aan eind van de daadwerkelijke sessie voldaan contant of via betaalverzoekje.

Portfolio voorgaande jaren

Dit zijn foto’s van 2019. in 2 jaar tijd is mijn kwaliteit nog verder omhoog geschoten. Maar hiermee heb je wel een idee wat je minstens kan verwachten. Tegenwoordig dankzij mijn objectief worden de foto’s nog dromeriger en mooier!

Let op: er zijn dus maar 13 plekjes! Dus boek tijdig om niet mis te grijpen!

HONDEN

Wil jij deze sessie voor jouw hond, dat kan natuurlijk ook! Prachtig zelf tussen de bloemen! Alleen er mag ten alle tijden NIET van de bloesem gegeten of geplukt worden! Dit is iemand zijn inkomsten waar we tussen MOGEN fotograferen. Dit geld niet alleen voor honden, ook voor kinderen. Zorg ook dat je poepzakjes bij je heb en de foto’s we shooten evt gewoon met een showlijn om. Zodat de hond niet compleet zijn gang kan gaan. Natuurlijk is er net buiten terrein plek om te poepen in de berm.

Respect voor de natuur en voor onze gastvrouw!

We hebben het geluk dat we op deze boomgaard mogen fotograferen. Dit is iemand zijn inkomsten en levenswerk! Zij zijn nachten op geweest de bloesem te beschermen tegen de vorst, veel bloed zweet en tranen gehad in hun werk! Respecteer dit! Pluk geen bloesem, de kinderen mogen ze ‘aaien’ maar niet plukken.

Er is een klein natuur winkeltje op het terrein waar je wat lokale producten kan kopen en ze hebben er ook natuurlijk hun eigen fruit EN ijsjes (omkoop middelen!)

Je kan er prima parkeren op het terrein. Dit is natuurlijk heel fijn! En gratis uiteraard!

Buren ligt redelijk centraal in midden Nederland (aan de A15), vlak bij Tiel. Het is dus heel makkelijk aan te rijden.

Kies 1 tijd. Deze tijden zijn actueel, is het toch even niet actueel geweest, geef ik je andere tijd opties die er het dichts bij liggen bij jouw origineel gekozen tijd.
Geef alle data op als je ook alle data kan. Kan je niet alle data geef dan alleen de data op welke je kan. Maar kan je ze allemaal, even allemaal opgeven.
Naam en leeftijd
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.
De meeste thema sessies zullen in omgeving Dordrecht/ Rotterdam gedaan worden. Maar zijn er thema shoots op de andere locaties, zal je indien je voor die locaties je op de maillijst gezet heb, je ook bericht ontvangen.