Jeey, we gaan voor eerst ook naar de Bloemenvelden dit jaar! Wat leuk. Ik fotografeer mijn zoontje al een aantal jaar in de bloemenvelden rondom Oude Tonge. Waardoor ik nu redelijk weet waar ik moet zijn. Maar ik heb GEEN officiële goedkeuring (nog niet) om er te mogen fotograferen. Dit gaan we wel proberen te realiseren. Ik weet niet welke kleuren er zullen staan, gezien ik besloten heb om een lokatie te kiezen waar niet heel de wereld al op af komt. Meestal staat er iets van rood, of roze of geel. Meestal staan er meerdere kleuren (stuk of 2 a 3).

Hiervoor heb ik 3 Zondagen vrij gehouden. Begin april zal ik gaan kijken welke datum het beste weer op geef.
Zondag 17 April, Zondag 24 April, Zondag 1 Mei.

Hoe gaat het met kiezen van een datum en tijd precies?

Dit is eigenlijk heel simpel. Je weet natuurlijk nog niet wat het weer doet, maar nog belangrijker, je weet niet wanneer het precies in bloei staat. Hierdoor heb ik 4 zaterdagen vrij gehouden ervoor. Het idee is dat je een tijdstip kies, aangeef welke van de zaterdagen jij kan, mooiste is alle 4 natuurlijk. Je houd in je eigen agenda alle data en tijd die je heb opgegeven vrij (hoef dus niet de hele dag vrij te houden, 1 tijd kies je voor alle data die je opgeef). Dan word die tijd in mijn agenda afgestreept als bezet. Dus er kan niet dubbel geboekt worden. Dan zodra de precieze datum bekend is, zal ik iedereen een bevestiging sturen of ze nog steeds kunnen en alle info voor die dag doorgeven. kan je dan niet meer, dan komt je plekje te vervallen en vrij voor last minute of mensen die op de reserve lijst.

Pakket mogelijkheden

Pakket basis €30
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor jullie 
2 digitale foto’s welke je uit een galerie van 8 kan kiezen

Pakket Goud €49
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor je 
5 digitale foto’s welke je uit een galerie van 10 kan kiezen 

Pakket deluxe €75
Inclusief: 
15 minuten houd ik vrij voor je
10 digitale foto’s welke je uit een galerie van 25 kan kiezen

Alle pakketten worden aan eind van de daadwerkelijke sessie voldaan contant of via betaalverzoekje.

Portfolio voorgaande jaren

Dit zijn foto’s van 2018. in 3 jaar tijd is mijn kwaliteit nog verder omhoog geschoten. Maar hiermee heb je wel een idee wat je minstens kan verwachten. Tegenwoordig dankzij mijn objectief worden de foto’s nog dromeriger en mooier!

Let op: er zijn dus maar 13 plekjes! Dus boek tijdig om niet mis te grijpen!

HONDEN

Wil jij deze sessie voor jouw hond, dat kan natuurlijk ook! Prachtig zelf tussen de bloemen! Dit geld niet alleen voor honden, ook voor kinderen. Zorg ook dat je poepzakjes bij je heb en de foto’s we shooten evt gewoon met een showlijn om. Zodat de hond niet compleet zijn gang kan gaan. Natuurlijk is er net buiten terrein plek om te poepen in de berm.

Respecteer de natuur!

Alleen er mag ten alle tijden NIET van de bloemen gegeten (honden) of geplukt worden! Dit is iemand zijn inkomsten waar we tussen fotograferen.Er word ten alle tijden op de smalle paadjes gebleven. Door ons ALLEMAAL!! Word dit niet nageleefd, is er grote kans dat ik word weggestuurd en dan heeft niemand na jou foto’s.

In principe kies je 1 tijd welke op alle 3 de data geld.
Naam en leeftijd
Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.
De meeste thema sessies zullen in omgeving Dordrecht/ Rotterdam gedaan worden. Maar zijn er thema shoots op de andere locaties, zal je indien je voor die locaties je op de maillijst gezet heb, je ook bericht ontvangen.