Als eerste, wie ben ik? Ik ben Gertrude Goené, een jonge dame van 34 jaar en moeder van een 4 jarig manneke. Ik fotografeer/bewerk al sinds mijn 19e ruim 40 uur per week. Ik heb de opleiding Media Vormgeven gedaan richting mode en trends en art en design.

Ik werk momenteel vanuit huis. Ik heb een klein kamertje hiervoor ingericht. Zo’n 8m2 en het voelt af en toe claustrofobisch ivm alle spulletjes die ik heb. Alsof ik in een walk-in kast fotografeer. Gelukkig zie je dit niet op de foto’s terug.

Ik heb alles wat nodig is voor newborn sessies, baby (mijlpaal) sessies, cake smash sessies, verjaardagssessies, fine art kids sessies, speciale thema sessies, Digital Artwork sessies en zwangerschaps sessies. Ook heb ik een aardige garderobe aan kleding voor newborns tot en met zwangeren/volwassenen. Alles wat nodig is om prachtige foto’s te maken.

Ik werk vanuit huis in een prachtige flat met een lift. Ik woon op de 4e verdieping, maar in de lift is het nummer 7.. logisch toch, ahum!
Omdat mijn ruimte nogal klein is en vol staat met spullen voor alle soorten sessies, heb ik  maar plek voor 2 personen om te zitten. Het is dan ook aan te raden met zo min mogelijk mensen te komen en ivm de Corona momenteel, liefst uit 1 huishouden/bubbel. Er mag tijdens mijn sessies altijd met een telefoon foto’s en videos gemaakt worden, mits je me niet in de weg loopt.

Tevens heb ik katten. Deze mogen NOOIT in de shootruimte komen, maar wel in de hal. Deze wordt netjes bijgehouden, maar ben je echt extreem allergisch, dan raad ik je aan vooraf een pilletje te nemen, of als je zelf op de foto zou willen een andere fotograaf te zoeken. Voor newborn sessies is er een optie dat ik aan huis kom. Ook voor een baby of een lifestyle gezin sessie is dit mogelijk, daarnaast shoot ik ook buiten (bijvoorbeeld in parken).

Nog een algemene tip: als je kindje de (hele) nacht in de weer is geweest (m.u.v. newborns) raad ik aan jouw sessie te verplaatsen. Indien je een cake smash sessie geboekt hebt, is dit extra belangrijk. Besluit je toch jouw sessie door te laten gaan, ben ik NIET verantwoordelijk voor het feit als je kindje alleen maar huilt of niet mee wil werken en dien je gewoon te betalen. Ik ben helemaal niet moeilijk met verplaatsen, maak daar gebruik van! En geloof me, kindjes die slecht geslapen hebben of niet 100% in hun hum zijn, doen het niet goed op de foto!

Voor newborn sessies is dit anders! Maar het besluit ligt bij mij om je eventueel terug te laten komen op mijn kosten.

Na het boeken zul je nog uitgebreide informatie krijgen passend bij de soort sessie die je geboekt hebt.

Hieronder vind je een aantal blogs die over mij persoonlijk gaan die ik in de afgelopen jaren geschreven heb.