baby sessies Shootdagen

Shootdag Hoenderloo 21 November

Zondag 21 November ben ik weer in Hoenderloo. Dan kan je weer een fotoshoot boeken bij mij.

Ik shoot baby’s, kinderen, gezinnen, families, honden en paarden en alle combinaties daarvan.

Hieronder vind je mijn portfolio gemaakt met foto’s in Hoenderloo. Zodat je een beeld krijg wat je kan verwachten ongeveer.

Een fotoshoot deze dag is €50 met 10 digitale foto’s en ik houd 30 minuten vrij voor je. Dat is meer dan voldoende over algemeen.

De precieze lokatie word na 6 November bekend, dan heb ik kunnen scouten waar je makkelijk kan parkeren en niet ver naar een mooie lokatie hoef te lopen. Het zal rondom Hoenderloo zijn.

Je kan alvast boeken via onderstaande formulier. Kan je niet op 21 November of word het slecht weer kan je je evt ook aanmelden om via email op de hoogte te blijven voor de volgende editie. klik HIER om dat te doen. Als je geboekt heb, en het is slecht weer kom je automatisch op de maillijst voor volgende edities.

Portfolio Hoenderloo

Indien je nieuw bent hier en doorverwezen ben door iemand, vul hier de volledige naam in. Zij ontvangt na jouw sessie €5,- klant account tegoed.
Vul hier je volledige naam in indien je Klant account of Mini Sessies jaarplan heb.
dit betekend voor deze shootdagen dat we nauwlettend het weer in de gate houden voor een droog momentje. (tenzij de mini sessies, deze zullen dan echt binnen die week indien mogelijk verplaatst worden).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *